Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Πέμπτη (18/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Πέμπτη (18/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Πέμπτη (18/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Πέμπτη (18/7/19).

Κριός

Δεν έχετε όρεξη να βγείτε έξω απόψε; Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι o τέλειος τρόπος για να περάσετε το βράδυ σας είναι αγκαλιά στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση μαζί τους. Αν εκείνοι θέλουν να βγουν έξω, πείτε τους ότι θα επανορθώσετε μια άλλη φορά.

Ταύρος

Η ζήλια είναι ένα απωθητικό χαρακτηριστικό, και θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την επιρροή της στη ζωή σας. Αν αισθάνεστε ότι απειλεί να κάνει την παρουσία της, σταματήστε και αναρωτηθείτε τι συμβαίνει. Μην κάνετε υποθέσεις – μιλήστε στον/στη σύντροφό σας και μάθετε τα γεγονότα.

Δίδυμοι

Ο/η σύντροφός σας θα σας εντυπωσιάσει σήμερα με μια ιδέα που θα σας δώσει. Μια κατάσταση που σας προβλημάτιζε είναι απόλυτα ξεκάθαρη για αυτόν/αυτήν. Πάρτε τη συμβουλή τους. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Καρκίνος

Πείτε στον/στη σύντροφό σας να φάει ένα γερό πρωινό γιατί θα χρειαστεί επιπλέον ενέργεια. Σήμερα είστε γεμάτοι πάθος και η νύχτα προμηνύεται «καυτή»!

Λέων

Η παρουσία του/της συντρόφου σας στη ζωή σας ρίχνει φως στα σκοτάδια. Τα προβλήματα που προκύπτουν σας φαίνονται λιγότερο τρομακτικά όταν έχετε κάποιον/α να σας υποστηρίζει.

Παρθένος

Σήμερα για αλλαγή βάλτε μια κουλτουριάρικη νότα στο ραντεβού σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Δείτε μια ταινία με υπότιτλους ή παρακολουθήστε μια διάλεξη για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Θα έχετε πολλά πράγματα να συζητήσετε όταν θα καθίσετε για δείπνο.

Ζυγός

Μη γίνεστε τσιγκούνηδες! Θέλετε να κρατάτε τα καλύτερα για τον εαυτό σας αλλά σε μία σχέση θα πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε. Εξασκηθείτε σε αυτό, αφήνοντας τον/την σύντροφό σας να χρησιμοποιήσει κάποιο αγαπημένο σας αντικείμενο.

Σκορπιός

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση είναι απλώς να περιμένετε να περάσει. Δεν είναι ότι καλύτερο όταν πρέπει να συζητήσετε κάποιο σοβαρό θέμα με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά αν ξεκαθαρίσετε την κατάσταση θα αισθανθείτε και οι δύο καλύτερα.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας άφησε εξαντλημένους και ταλαιπωρημένους. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα το καταλάβει αν θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι για να ξεκουραστείτε. Μετά από έναν καλό ύπνο, θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα είστε πάλι έτοιμοι για δράση!

Αιγόκερως

Είναι δύσκολο να είστε αντικειμενικοί με τον/τη σύντροφό σας. Αν ρωτήσουν τη γνώμη σας για κάτι, απαντήστε τους όπως θα κάνατε για έναν καλό σας φίλο. Να είστε ευγενικοί αλλά ειλικρινείς.

Υδροχόος

Όταν περνάτε μια έντονη συναισθηματική φάση, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να εκτεθείτε σε κόσμο. Είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας και να αφήσετε τον έξω κόσμο να συνεχίσει χωρίς την παρουσία σας. Σε λίγες μέρες θα αισθάνεστε καλύτερα.

Ιχθύες

Η δουλειά σας είναι ήδη αρκετά απαιτητική, οπότε σήμερα καλό θα ήταν να μην αναλάβετε κάτι καινούργιο. Επικεντρώστε την ενέργεια σας σε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο – δηλαδή στο να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον/την αγαπημένο/η σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments