Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πέρα από τις αγορές βάζει και χρήματα στο ταμείο του

ΠΑΟΚ: Πέρα από τις αγορές βάζει και χρήματα στο ταμείο του
ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ήδη βάλει αρκετά χρήματα στο ταμείο του από τις πωλήσεις παικτών, αλλά και την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Δυναμικά έχει ξεκινήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τις κινήσεις του στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ενόψει και των προκριματικών του Champions League που πλησιάζουν. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, πέραν της διατήρησης των εντός Ελλάδας κεκτημένων του, είναι να βρεθεί και στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Γι’ αυτό και ο Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του ξεχωρίζουν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν τους Θεσσαλονικείς να πετύχουν τους στόχους τους. Πέραν, όμως, των αγορών του, ο ΠΑΟΚ έχει βάλει και αρκετά χρήματα στο ταμείο του στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Ήδη, ο ΠΑΟΚ έχει εισπράξει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ, η διοίκηση της οποίας κάλυψε την ρήτρα στο συμβόλαιο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Παράλληλα, ο Δικέφαλος πούλησε τον Ευθύμη Κουλούρη στην Γαλλική Τουλούζ αντί του ποσό των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, συν μπόνους από την επίτευξη στόχων του παίκτη. Συνολικά, δηλαδή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει βάλει στα ταμεία της 5,3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία και μπορεί να διαθέσει για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Μάλιστα, ήδη ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει μια «ανάσα» από την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο 31χρονος μπακ, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Ρίο Άβε, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Φερέιρα, ενώ και ο ίδιος επιθυμούσε να βρει έναν σύλλογο που θα του έδινε την πρόκληση της Ευρώπης. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «sdna.gr», έδωσαν τα χέρια και πλέον απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Πορτογάλου μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες του εν λόγω Μέσου., οι συζητήσεις αφορούν συμφωνία με ορίζοντα διετίας, με τον Πορτογάλο να σφραγίζει από κοντά τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται την Παρασκευή (19/7) στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Φίλιπ Μπράνταριτς: Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ λένε οι Ιταλοί

Ο ΠΑΟΚ φορτσάρει για να είναι έτοιμος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ασπρόμαυροι» μετά το περσινό νταμπλ θέλουν να κάνουν άλλο ένα μεγάλο βήμα στην ιστορία τους. Αυτό είναι η συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει συμπληρώσει αρκετές μέρες στην ομάδα και αυτές είναι αρκετές για να γνωρίζει τα κενά του ρόστερ του.

Μια από τις θέσεις που έχει θέσει σαν προτεραιότητα ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Αρκετοί κομβικοί παίκτες αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο είναι τραυματίες. Αυτό κάνει την ανάγκη για απόκτηση μέσου επιτακτική. Οι «ασπρόμαυροι» εξέτασαν πολλά ονόματα, αλλά φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Φίλιπ Μπράνταριτς της Κάλιαρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία ο 27χρονος μέσος τα έχει βρει σε όλα με τον Δικέφαλο και το μόνο που απομένει είναι η θετική απάντηση της Κάλιαρι στην πρόταση που έχει καταθέσει ο «δικέφαλος του Βορά». Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Κάλιαρι ζητάει πέντε εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Κροάτη μέσο, ρίχνοντας τις απαιτήσεις της στο 1/3 από το αρχικό ποσό που ζητούσε για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Σύμμαχος του ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις είναι ο ίδιος ο Μπράνταριτς, που έχει συμφωνήσει με τον «δικέφαλο του Βορά», αφού η προοπτική της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει δελεάσει τον 27χρονο μέσο. Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιο του με την Ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments