Ελλάδα

Λεωφόρος Κηφισίας: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα – Αυξημένη η κίνηση

Λεωφόρος Κηφισίας: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα – Αυξημένη η κίνηση
Λεωφόρος Κηφισίας: Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα. Ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ.

Λεωφόρος Κηφισίας: Το αδιαχώρητο γίνεται τις τελευταίες ώρες στη Λεωφόρο Κηφισίας, καθώς η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 14:13 στη Μαγούλα έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους. Παράλληλα, στη Λεωφόρο Κηφισίας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα τροχαίο ατύχημα, το οποίο προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στο ρεύμα καθόδου. Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική στέλνει τις δυνάμεις της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αττικής, απεγκλωβίζοντας κόσμο.

Η υπηρεσία δεν έχει σταματήσει να δέχεται κλήσεις από εγκλωβισμένους ανθρώπους σε ασανσέρ, λόγω της σεισμικής δόνησης που «χτύπησε» κοντά στη Μαγούλα λίγο μετά τις 2:10 το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, έχουν γίνει μέχρι στιγμής 45 παρεμβάσεις και έχουν απεγκλωβιστεί 31 άνθρωποι. Παράλληλα, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση στην Πύλη 1 του λιμανιού στον Πειραιά, στο κτίριο όπου κατέρρευσε. Οι έρευνες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, δεν έδειξαν ότι υπάρχει κάποιος εγκλωβισμός στα συντρίμμια.

Ο σεισμός έριξε τον σταυρό στην Αγία Ειρήνη

Η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 14:13 της Παρασκευής, με επίκεντρο βορειοδυτικά της Αθήνας κοντά στη Μαγούλα (5.1R), προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βγήκαν στους δρόμους. Ο σεισμός προκάλεσε υλικές ζημιές, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στον Πειραιά, κυρίως στα παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ωστόσο, ο σεισμός προκάλεσε ζημιά και στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, η οποία βρίσκεται στην οδό Αιόλου, στο Μοναστηράκι. Ο σεισμός προκάλεσε την πτώση του σταυρού, κάτι που φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments