Ελλάδα

Λεωφόρος Κηφισίας: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα – Αυξημένη η κίνηση

Λεωφόρος Κηφισίας: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα – Αυξημένη η κίνηση
Λεωφόρος Κηφισίας: Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα. Ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ.

Λεωφόρος Κηφισίας: Το αδιαχώρητο γίνεται τις τελευταίες ώρες στη Λεωφόρο Κηφισίας, καθώς η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 14:13 στη Μαγούλα έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους. Παράλληλα, στη Λεωφόρο Κηφισίας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα τροχαίο ατύχημα, το οποίο προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στο ρεύμα καθόδου. Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική στέλνει τις δυνάμεις της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αττικής, απεγκλωβίζοντας κόσμο.

Η υπηρεσία δεν έχει σταματήσει να δέχεται κλήσεις από εγκλωβισμένους ανθρώπους σε ασανσέρ, λόγω της σεισμικής δόνησης που «χτύπησε» κοντά στη Μαγούλα λίγο μετά τις 2:10 το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, έχουν γίνει μέχρι στιγμής 45 παρεμβάσεις και έχουν απεγκλωβιστεί 31 άνθρωποι. Παράλληλα, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση στην Πύλη 1 του λιμανιού στον Πειραιά, στο κτίριο όπου κατέρρευσε. Οι έρευνες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, δεν έδειξαν ότι υπάρχει κάποιος εγκλωβισμός στα συντρίμμια.

Ο σεισμός έριξε τον σταυρό στην Αγία Ειρήνη

Η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 14:13 της Παρασκευής, με επίκεντρο βορειοδυτικά της Αθήνας κοντά στη Μαγούλα (5.1R), προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βγήκαν στους δρόμους. Ο σεισμός προκάλεσε υλικές ζημιές, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στον Πειραιά, κυρίως στα παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ωστόσο, ο σεισμός προκάλεσε ζημιά και στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, η οποία βρίσκεται στην οδό Αιόλου, στο Μοναστηράκι. Ο σεισμός προκάλεσε την πτώση του σταυρού, κάτι που φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Διαβάστε Eπίσης

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι