Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Παρασκευή (19/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Παρασκευή (19/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Παρασκευή (19/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Παρασκευή (19/7/19).

Κριός

Προκαλέστε τον εαυτό σας να δοκιμάσει κάτι καινούργιο σήμερα. Ξεκινήστε πηγαίνοντας για δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας σε ένα εστιατόριο για το οποίο έχετε ακούσει πολλές καλές κριτικές. Συνεχίστε, εκφράζοντας την διάθεσή σας να πειραματιστείτε στην κρεβατοκάμαρα!

Ταύρος

Σήμερα καλό θα ήταν να το παίξετε εκ του ασφαλούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να βαρεθείτε. Πηγαίνετε για δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο και μετά περάστε μια χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι βλέποντας παλιές ταινίες.

Δίδυμοι

Ανυπομονείτε για μια χαλαρή βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Σας αρέσει να συναναστρέφεστε με κόσμο, αλλά απολαμβάνετε το ίδιο τις στιγμές που περνάτε με τον/τη σύντροφό σας.

Καρκίνος

Κάνετε υπέροχη δουλειά φροντίζοντας όλους τους άλλους, αλλά τώρα θα πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Περάστε τη σημερινή μέρα κάνοντας πράγματα μόνο για εσάς. Μέχρι το βράδυ θα έχετε φορτίσει τις μπαταρίες και θα είστε έτοιμοι να μοιραστείτε το χρόνο σας με τον/την αγαπημένο/η σας.

Λέων

Το πάθος σας για τον/την αγαπημένο/η σας δεν έχει όρια. Γιατί να περιμένετε το βράδυ, όταν μπορείτε να αφιερώσετε όλη την ημέρα στον έρωτά σας; Κλείστε τα τηλέφωνά σας και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου.

Παρθένος

Αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας σας παρουσιάσει μια ιδέα με την οποία δεν είστε σύμφωνοι, μην βιαστείτε να την απορρίψετε. Δώστε τους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και την πλήρη προσοχή σας. Μπορεί στο τέλος να δείτε την ιδέα τους με άλλα μάτια.

Ζυγός

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που είχατε μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ σας, οπότε καθίστε κάτω και πείτε τους τι σας απασχολεί.

Σκορπιός

Σήμερα καλό θα ήταν να μείνετε στα παλιά και δοκιμασμένα και να αφήσετε τα ρίσκα για μια άλλη μέρα. Πηγαίνετε για πρωινό στο αγαπημένο σας καφέ και περάστε το βράδυ βλέποντας στον καναπέ τις αγαπημένες σας ταινίες.

Τοξότης

Σήμερα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε να την εκμεταλλευτείτε για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση προς τον/την αγαπημένο/η σας. Θα ενθουσιαστούν και θα χαρείτε και οι δύο με τα αποτελέσματα των ενεργειών σας!

Αιγόκερως

Περιμένατε διαμαντένιο δαχτυλίδι και αντ’ αυτού πήρατε ένα σπιτικό γεύμα και ένα μασάζ; Μήπως είστε λίγο εγωιστές; Χαρείτε με οποιαδήποτε απόλαυση σας προσφέρει ο/η αγαπημένος/η σας – ακόμη και αν δεν πρόκειται για κάτι ακριβό και λαμπερό!

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας θα είναι γεμάτη διασκέδαση. Συνεχίστε ό,τι και αν κάνετε, γιατί προφανώς το κάνετε καλά!

Ιχθύες

Η καρδιά του/της αγαπημένου/ης σας είναι ευαίσθητη οπότε θα πρέπει να της δείξετε τρυφερότητα και φροντίδα. Σήμερα προσέξτε τα λόγια και τις πράξεις σας. Αν νιώθετε ότι θα γίνετε θρασείς, σκεφτείτε τον αντίκτυπο που θα έχουν τα λόγια σας και συγκρατηθείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments