Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Παρασκευή (19/7/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Παρασκευή (19/7/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Παρασκευή (19/7/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Παρασκευή (19/7/19).

Κριός

Σταματήστε να περιμένετε τον θεό Έρωτα να σας βρει από μόνος του και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Αναλάβετε δράση τώρα που είστε ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές μιας νέας ερωτικής σχέσης. Μην αμφισβητείτε τις τακτικές σας. Απλά κάντε το!

Ταύρος

Σήμερα μην πάρετε κάποιο μεγάλο ρίσκο αν πρώτα δεν το σκεφτείτε καλά. Δεν θα πρέπει να παίρνετε ελαφρά τη καρδία τα ζητήματα της ερωτικής σας ζωής, οπότε ζυγίστε όλες τις επιλογές σας πριν τολμήσετε να κάνετε κάτι.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό ο θεός Έρωτας φαίνεται να σας έχει ξεχάσει, οπότε γιατί δεν παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας; Οι πιθανότητες να γνωρίσετε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο είναι πολύ μεγαλύτερες αν βγείτε από το σπίτι και αρχίσετε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Απόψε πηγαίνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση και ανακατευτείτε με κόσμο!

Καρκίνος

Είστε ένα άτομο που φροντίζει τους άλλους αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι μόνο για τον εαυτό σας; Σήμερα πάρτε στα σοβαρά την περιποίηση του εαυτού σας και κάντε κάτι που θα σας ευχαριστήσει και θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Λέων

Ο ενθουσιασμός σας για μια νέα ιδέα είναι μεταδοτικός. Ο/Η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε σε απόσταση ακοής αντιλαμβάνεται την θετική σας ενέργεια. Είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και έτοιμοι να καταπλήξετε τα πλήθη.

Παρθένος

Αντιμετωπίστε την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας με απλές τεχνικές, όπως αναπνοές και ασκήσεις γιόγκα. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, πείστε κάποιον/α ξεχωριστό/ή να σας κάνει ένα μασάζ για να χαλαρώσετε και να διώξετε την ένταση.

Ζυγός

Το εκφράζεστε με ειλικρίνεια σήμερα θα ενθαρρύνει και τους άλλους να σας δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Όταν εξηγείτε τους λόγους για τις πράξεις σας, είναι πιο εύκολο για τους άλλους να κατανοήσουν τα κίνητρά σας.

Σκορπιός

Να είστε υπομονετικοί με έναν κακόκεφο φίλο σας που χρειάζεται λίγη ξεκούραση και διασκέδαση. Το φιλαράκι σας έχει ανάγκη από διακοπές. Το ίδιο και εσείς. Προγραμματίστε ένα ταξιδάκι το σαββατοκύριακο για τους δυο σας και ζήστε μια περιπέτεια μαζί. Ανανεώστε τη σχέση σας.

Τοξότης

Ο θαυμασμός που τρέφετε για κάποιο φίλο μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο ρομαντικό μεταξύ σας. Αλλά πριν κάνετε κάτι για να τους δείξετε τα συναισθήματα σας, σκεφτείτε προσεκτικά αν θέλετε να αλλάξετε τη φύση της σχέσης σας.

Αιγόκερως

Σήμερα κάτι ή κάποιος μπορεί να προκαλέσει τον αυτό-έλεγχό σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να αντισταθείτε σε πειρασμούς που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας και κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Υδροχόος

Οι φίλοι σας έχουν τόσο καιρό να σας ακούσουν που έχουν σχεδόν ξεχάσει τη φωνή σας. Καλό θα ήταν σήμερα να επανασυνδεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό.

Ιχθύες

Σήμερα καλό θα ήταν να σκεφτείτε δυο φορές αυτό που θέλετε να πείτε προκειμένου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Όταν ξεφουρνίζετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, πολλές φορές καταλήγετε να λέτε πράγματα που δεν εννοείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments