Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (12/7/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (12/7/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (12/7/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (12/7/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Καρκίνο που διαμένει η πλανήτης της αρμονίας, έλκει και βελτιώνει για εσάς όσα σας χαροποιούν και σας ανακουφίζουν. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Κρόνο στις 17 Ιουλίου και μία ακόμη με τον Πλούτωνα στις 21 του μήνα.

Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος, για να στραφείτε περισσότερο σε αυτά και αυτούς που νοιάζεστε. Στο επίκεντρο της προσοχής μπαίνει το σπιτικό και η οικογένεια. Αυτά κεντρίζει και η ανάδρομη πορεία που διανύει ο Ερμής! Η μέρα θα ανοίξει με τη Σελήνη σε κενό πορείας στον Σκορπιό. Αργότερα θα περάσει στον Τοξότη και θα δώσει στην ατμόσφαιρα πιο δεκτική και αισιόδοξη χροιά. Η ενέργεια είναι θετική, γεμάτη κατανόηση. Μια αίσια όψη της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, θα σας γεμίσει ιδέες και λύσεις!

Την Παρασκευή, μην έχετε ψευδαισθήσεις για την εξέλιξη κάποιων περίπλοκων καταστάσεων στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Καλό θα ήταν να περιμένετε να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο και να μην πάρετε αποφασιστικό ρόλο σε αυτές. Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά με υπομονή, επιμονή και μερικές φορές με συμβιβασμούς από την πλευρά σας. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη μιας συνηθισμένης δέσμευσής σας στην οικογένειά σας και στη δουλειά σας. Μην παραμελήσετε την υγεία σας σήμερα. Πολλοί από εσάς θα είναι απασχολημένοι με την προετοιμασία για ένα ταξίδι το σαββατοκύριακο.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Παρασκευή θα έχετε χρόνο για δεσμεύσεις και σχέδια που θα είναι σημαντικά για τη σταθεροποίηση ή την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Πολλοί από εσάς θα περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα ή θα λάβουν σημαντικές πληροφορίες για οικονομικά ζητήματα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια ή για επισκέψεις σε φίλους ή συγγενείς.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις με συγγενείς που ζουν σε άλλο μέρος. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συνομιλίες που θα καθορίσουν τις αποφάσεις ή τα σχέδιά σας. Η έκπληξη που θα προκύψει σήμερα μπορεί να σχετίζεται με την οικογένειά σας ή την εργασία σας. Αυτή η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός ή μια εμπειρία που θα αφορά τον πατέρα σας, τον παππού σας ή κάποιον άλλο συγγενή σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα απολαύσετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση για την οποία έχετε προετοιμάσει κάποια έκπληξη. Η Παρασκευή, ωστόσο, θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό τους. Μια σύγκρουση με ένα άγνωστο άτομο θα σας δείξει ότι θα πρέπει να κρίνετε καλύτερα τους άλλους ανθρώπους. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για να αναπτύξετε τα προσωπικά σας σχέδια και τις ιδέες σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα χαρείτε με κάποιες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Στην πραγματικότητα, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση και τη διάθεσή σας. Θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσάς αν θέλετε να απολαύσετε όσα έχετε στη ζωή σας ή αν προτιμάτε να βλέπετε μόνο τα προβλήματά σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας σχέσεων.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments