Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (20/7/19)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (20/7/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια για το Σάββατο (20/7/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια για το Σάββατο (20/7/19).

Κριός

Σήμερα πάρτε μια ανάσα από το συνήθως φορτωμένο σας πρόγραμμα και τους φρενήρεις ρυθμούς σας και χαλαρώστε. Θα πρέπει να κόψετε ταχύτητα διαφορετικά θα εξαντληθείτε πριν το καταλάβετε. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να επανακτήσετε την ηρεμία σας.

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ότι δεν σας εκτιμούν. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και την επιθυμία σας για βαθύτερη κατανόηση και όχι τις συνηθισμένες ανούσιες κουβέντες. Θα αισθανθείτε καλύτερα μόλις οι φίλοι σας σας δείξουν την πιο συμπονετική τους πλευρά.

Δίδυμοι

Μια περίεργη συμπεριφορά από κάποιον που εμπιστεύεστε μπορεί να σας αποκαλύψει ότι πρόκειται για έναν εχθρό μεταμφιεσμένο σε φίλο. Όταν κάποιος/α δεν είναι ποτέ ενθαρρυντικός/ή για την ερωτική σας ζωή, το μόνο που καταφέρνει είναι να εντείνει τις ανασφάλειες σας. Παρατήστε τους και κάντε παρέα με πιο θετικά άτομα.

Καρκίνος

Το μέλλον σας επιφυλάσσει ακραίες εναλλαγές διάθεσης εκτός αν μάθετε να χαλαρώνετε περισσότερο. Όταν συνεχώς βρίσκεστε σε πανικό και περιμένετε το χειρότερο, είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τι είναι σημαντικό και τι όχι. Συνέλθετε!

Λέων

Σήμερα καλό θα ήταν να ακούσετε προσεκτικά πριν κάνετε ο,τιδήποτε. Αν κάνετε το ανάποδο, υπάρχει περίπτωση να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Δώστε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να χωνέψει αυτά που θα ακούσει. Θα έχετε άφθονο χρόνο να κάνετε κάτι μόλις μάθετε όλες τις πληροφορίες.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δείξετε σε κάποιον/α φίλο/η πόσο νοιάζεστε για αυτούς. Στείλτε τους λουλούδια ή βγάλτε τους έξω για δείπνο για να τους ευχαριστήσετε. Σε όλους αρέσει να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν, οπότε δείξτε ότι αναγνωρίζετε την αξία τους. Οι καλοί φίλοι είναι δυσεύρετοι.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί. Είναι λογικό πότε-πότε να μην έχετε την καλύτερη διάθεση. Ξεκολλήστε από τη μαυρίλα με τη βοήθεια ενός φίλου που σας κάνει πάντα να γελάτε. Πολύ γρήγορα θα είστε μέσα στην καλή χαρά.

Σκορπιός

Νέες ιδέες μπορεί να έρθουν από παντού. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για έμπνευση αν αισθάνεστε ότι έχει μπλοκάρει το μυαλό σας. Ρωτήστε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου/ης και αυτού/αυτής του/της κούκλου/κούκλας που γνωρίσατε πρόσφατα για τις σκέψεις τους ή για το πώς πιστεύουν ότι μπορείτε να επιλύσετε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να σας προβληματίσει μια αναπάντεχη πρόταση. Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε καλά τις συνθήκες που σας οδήγησαν εδώ που είστε. Μπορεί να έχετε παρερμηνεύσει τα πράγματα.

Αιγόκερως

Η αργή πρόοδος σε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο σας μπορεί να σας κάνει να αμφισβητείτε ότι θα τα καταφέρετε. Μην αφήνετε τις απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλλουν. Μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε με σκληρή δουλειά, υπομονή και πίστη.

Υδροχόος

Μπορεί να μην είστε πολύ σίγουροι για ποιο λόγο συμβαίνουν κάποια πράγματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το αποτέλεσμα. Πάρτε το μέλλον σας στα χέρια σας παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για αυτά που θα κάνετε σήμερα.

Ιχθύες

Εξομολογηθείτε στους φίλους σας ντροπιαστικές ιστορίες από τα ραντεβού σας για να τους δώσετε κουράγιο για τις δικές τους αναποδιές. Παρόλο που θα προτιμούσατε να μην αναμασάτε ταπεινωτικές στιγμές από το παρελθόν σας, αξίζει τον κόπο αν με αυτόν τον τρόπο θα τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν τις ανασφάλειές τους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης