Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα (22/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα (22/7/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού για σήμερα, Δευτέρα (22/7/19).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού για σήμερα, Δευτέρα (22/7/19).

Κριός

Το σύμπαν σας δίνει μια ιδιαίτερη ευκαιρία, αγαπητοί Κριοί! Τώρα μπορείτε να υλοποιήσετε πολλά από τα ζητούμενά σας, αρκεί μόνο να οργανώσετε πιο αποδοτικά τον χρόνο σας. Θέστε προτεραιότητες και εμμείνετε στους στόχους σας. Στην πορεία θα δείτε ότι έχετε στήριξη από πολλούς ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που θέλουν μόνο το καλό και την πρόοδό σας!

Ταύρος

Έχετε αφήσει πολλές πόρτες ανοικτές στο παρελθόν κι αυτό σας κρατά πίσω, αγαπητοί Ταύροι! Όσο δεν μπαίνετε στη διαδικασία να επιλύσετε αυτά τα θέματα αλλά συνεχίζετε να τα κρύβετε κάτω από το χαλί, θα τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Θα σπαταλάτε άδικα την ενέργειά σας, χωρίς να σημειώνετε πρόοδο. Αξιοποιήστε την εύνοια των άστρων, για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να κλείσετε όλους τους παλιούς «λογαριασμούς»!

Δίδυμοι

Μήπως νιώθετε λίγη επιπλέον πίεση αυτή την περίοδο, αγαπητοί Δίδυμοι; Σας την αρκεί το σύμπαν, που σας καλεί να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβετε κάποιες καινούργιες ευθύνες. Να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας. Η σωστή διαχείριση του χρόνου θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας, για να δράσετε χωρίς να εξαντλήσετε τον εαυτό σας!

Καρκίνος

Έχετε ρεαλιστική και πλήρη επίγνωση των ικανοτήτων και των ορίων σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να αξιοποιήσετε τα προσόντα σας για να έχετε επιτυχή έκβαση των στόχων σας. Αν νιώσετε να χάνετε την αισιοδοξία ή τον δυναμισμό σας, αλλάξτε για λίγο παραστάσεις. Στη συνέχεια θα επιστρέψτε στην αίσια πορεία που έχετε χαράξει, με ανανεωμένο δυναμισμό!

Λέων

Νιώθετε ότι έχετε έλλειψη ενέργειας και αισιοδοξίας, αγαπητοί Λέοντες; Αυτή είναι η αιτία που έχετε παραμελήσει πολλές από τις υποχρεώσεις σας τον τελευταίο καιρό. Αλλά έχει φτάσει πλέον η στιγμή που καλείστε να διεκπεραιώσετε όσα έχουν σωρευτεί. Για να το κάνετε, αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και την φροντίδα του. Ξεκουραστείτε, ανανεωθείτε, φορτίστε τις μπαταρίες σας. Έτσι θα επανέλθετε στην ενεργό δράση, πιο γρήγορα και πιο δυναμικά απ’ όσο πιστεύετε!

Παρθένος

Αυτή η περίοδος ενδέχεται να αποδειχθεί εξαιρετικά πιεστική για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι! Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και πλησιάζει η λήξη του χρονικού τους ορίου. Αρχίστε από την οργάνωση του χρόνου σας, ώστε να στήσετε ένα αποδοτικό και ελεγχόμενο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει λόγος να σας καταβάλει η απαισιοδοξία, έχετε τα εχέγγυα να τερματίσετε νικητές σε αυτή την κούρσα με τον χρόνο!

Ζυγός

Μήπως καλείστε να αντιμετωπίσετε αρκετές προβληματικές καταστάσεις που οφείλονται σε λάθη άλλων, αγαπητοί Ζυγοί; Για να μην χάσετε την ισορροπία και την εστίασή σας, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία που πρέπει να διανύσετε για να αντεπεξέλθετε. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, για να προσεγγίσετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων και τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Χειριστείτε ευέλικτα και διπλωματικά κάθε κίνηση που θα σας φανεί ύποπτη!

Σκορπιός

Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη ζωή σας, αγαπητοί Σκορπιοί. Δεν ξέρετε τι να κάνετε για να την βελτιώσετε, γιατί νιώθετε σαν να έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Τα άστρα σας συστήνουν να κοιτάξετε τα πράγματα με πιο αντικειμενική ματιά. Ζητήστε τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων, που εμπιστεύεστε την κρίση και τη γνώμη τους. Θα βγείτε από αυτή τη δυσχέρεια πολύ πιο σύντομα απ’ όσο φαντάζεστε!

Τοξότης

Είστε γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες, αγαπητοί Τοξότες! Έχει φτάσει η στιγμή να παίξετε σωστά τα χαρτιά σας και να αποκτήσετε νέα οπτική για την καθημερινότητά σας. Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε θέσεις για συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις, με διάθεση να βρείτε ευέλικτες στρατηγικές χειρισμού τους. Αν εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διορατικότητά σας, δεν θα απογοητευθείτε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να αναμιχθεί και να επηρεάσει τις αποφάσεις σας!

Αιγόκερως

Ανακτάτε πλέον την καλή σας διάθεση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Νιώθετε ότι έχετε τη δύναμη να κοιτάξετε κατά πρόσωπο τα προβλήματά σας και να τα χειριστείτε με περισσότερη προσοχή και ωριμότητα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός θα αποτελέσουν τα όπλα σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ώστε να αποκομίσετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη από αυτές!

Υδροχόος

Όλα κυλούν ομαλά τώρα που έχετε κερδίσει ξανά την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Όχι μόνο θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, θα απαλλαγείτε τελείως από το άγχος τους. Στο μέλλον φροντίστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες, για να μην σπαταλάτε εκεί τον πολύτιμο χρόνο σας. Με την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και τα άστρα στο πλευρό σας, μπορείτε πλέον να προσεγγίσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει!

Ιχθύες

Προσοχή, μπαίνετε σε μια δύσκολη φάση, αγαπητοί Ιχθύες. Κάποιες συγκυρίες αναμένεται να ανορθώσουν εμπόδια και να καθυστερήσουν την πορεία σας προς την επιτυχία. Παραμείνετε ψύχραιμοι, με καθαρή σκέψη και κυρίως με θέληση. Να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και ρεαλιστές ως προς την πραγμάτωσή τους. Τολμήστε να πειραματιστείτε με καινούργιες ιδέες και πρακτικές. Βάλτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα!

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας