Αθλητισμός

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Έχει δυσκολίες, αλλά θα το παλέψει ο Ολυμπιακός

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Έχει δυσκολίες, αλλά θα το παλέψει ο Ολυμπιακός
Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη αλλά η διαμάχη με τον ατζέντη του ίσως φέρει προβλήματα.

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Παραμένει βασικός υποψήφιος στόχος για τον Ολυμπιακό ο Ελληνοκαναδός γκαρντ, ωστόσο παρουσιάζονται αρκετές δυσκολίες στην περίπτωσή του. Και αυτές έχουν να κάνουν με τον ατζέντη του, ο οποίος είναι ο ίδιος με αυτόν που έχει ο Άξελ Τουπάν. Που ως γνωστόν ο Ολυμπιακός έχει δικαστική κόντρα μαζί του.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την υπόθεση του Μήτρου-Λονγκ, από τη στιγμή που ο Μπλατ έχει ζητήσει την απόκτηση του παίκτη. Ο Ελληνοκαναδός combo-guard, ύψους 1,93μ.,  τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στους Γιούτα Τζαζ (2017-2019) με τους οποίους είχε μόλις 15 συμμετοχές και κυρίως αγωνίστηκε με τη θυγατρική τους ομάδα στη G-League.

Ο παίκτης αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και εφόσον δεν βρει κάποιο συμβόλαιο στο NBA, που αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος του στόχος, τότε οι Πειραιώτες θα ενδιαφερθούν ακόμα πιο ζεστά με την περίπτωση του 25χρονου, εφόσον ξεπεραστούν τα θέματα με τον ατζέντη του. Αϊζάια Γουάιτχεντ και Τζόρνταν Λόιντ έχουν επίσης προταθεί στους ερυθρόλευκους.

Για τον Μήτρου-Λονγκ πάντως ενδιαφέρεται ζεστά και ο Ερυθρός Αστέρας, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το informer.rs, ο 26χρονος Καναδός γκαρντ με τις ελληνικές ρίζες βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς, η οποία είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην Euroleague για να παίξει σημαντικό ρόλο.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει αρκετές σημαντικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι. Απέκτησε τον Τσαρλς Τζένκινς, τον Τζέιμς Γκιστ, τον Ντέρικ Μπράουν και τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος βγήκε από το κώμα μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments