Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (23/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (23/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (23/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (23/7/19).

  • Κριός

Η θέλησή σας να αντιμετωπίζετε κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται, είναι αυτό που κάνει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σας τόσο δυνατή. Πάντα θα προκύπτουν διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σας. Ο τρόπος που τις χειρίζεστε είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

  • Ταύρος

Αφού θα προσπαθήσετε πολύ να βρείτε κοινό έδαφος, θα καταφέρετε να φτάσετε σε άλλο επίπεδο κατανόησης του/της συντρόφου σας. Μπορεί οι ιδέες τους να είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σας, αλλά τώρα αρχίζουν να βγάζουν νόημα.

  • Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να το παίξετε ντετέκτιβ. Ο/Η σύντροφός σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα αλλά θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη. Κάντε τις σωστές ερωτήσεις και θα πάρετε τις σωστές απαντήσεις.

  • Καρκίνος

Αν μετά τις τελευταίες φρενήρεις εβδομάδες αισθάνεστε κάπως εξαντλημένοι, προγραμματίστε να περάσετε την σημερινή μέρα χαλαρώνοντας στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης σας. Το να περάσετε όλη τη μέρα με τις πιτζάμες σας, πίνοντας ζεστό κακάο ακούγεται τέλειο.

  • Λέων

Μην ανησυχείτε για τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα. Είναι βέβαιο ότι θα κάνετε καλή εντύπωση. Βάλτε τον/τη σύντροφό σας να σας πει όλα τα κουτσομπολιά και θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε.

  • Παρθένος

Φυλάξτε τις πιτζάμες σας με τα αρκουδάκια για κάποια άλλη στιγμή. Απόψε καλό θα ήταν να φορέσετε κάτι πιο σέξι. Δημιουργήστε την κατάλληλη ρομαντική ατμόσφαιρα και είναι βέβαιο ότι ο/η σύντροφος σας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

  • Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να αισθάνεστε ότι έχουν χαθεί οι ισορροπίες στη σχέση σας. Αναφέρετε τις ανησυχίες σας στον/στη σύντροφό σας. Στις σχέσεις ποτέ δε μοιράζονται όλα 50/50 αλλά μπορείτε να συμφωνήσετε σε κάτι που να ταιριάζει και στους δύο.

  • Σκορπιός

Σήμερα εσείς και ο/η σύντροφος σας μπορεί να έχετε αντικρουόμενες απόψεις αλλά με λίγη προσπάθεια θα βρείτε μία λύση. Και οι δύο ενδιαφέρεστε περισσότερο για την επιτυχία και την ευτυχία της σχέσης σας παρά για το αν θα έχετε δίκιο.

  • Τοξότης

Ο ευθύς σας τρόπος κάποιες φορές προκαλεί τσακωμούς με τον/τη σύντροφο σας. Σήμερα δείξτε τους την πιο μαλακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Αντί να τους πείτε ευθέως τι θέλετε, δείξτε το με τη γλώσσα του σώματος.

  • Αιγόκερως

Ενώ οι άλλοι γύρω σας είναι έτοιμοι να πάνε για ύπνο εσείς μόλις ξεκινάτε. Η αστείρευτη ενέργειά σας θα σας προσφέρει μια γεμάτη μέρα και μια απολαυστική νύχτα.

  • Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι συμβαίνουν περίεργα πράγμα στη σχέση σας και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς γίνεται. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι ανησυχείτε αλλά μην αγχώνεστε ιδιαίτερα. Θα σας περάσει.

  • Ιχθύες

Αφήστε κάποιον καλά δικτυωμένο φίλο σας να σας βοηθήσει σε κάτι σήμερα. Αν μπορούν να κάνουν κάτι για να εξυπηρετήσουν εσάς και τον/τη σύντροφό σας, αφήστε τους. Κάποια μέρα θα μπορέσετε να τους ανταποδώσετε τη χάρη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments