Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (24/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (24/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλες και όλους για την Τετάρτη (24/7/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (24/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Οι συμβολισμοί που κρύβουν τα όνειρά σας είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την ερωτική σας ζωή. Βυθιστείτε στο υποσυνείδητό σας – εκεί θα βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε. Μην το αγνοείτε: αυτά τα περίεργα όνειρα προσπαθούν να σας πουν κάτι.

  • Ταύρος

Μια ματιά κρατάει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Κάποιος βγαίνει από το δρόμο του για να περάσει από το γραφείο σας. Υπάρχουν σημάδια: δείξτε τους την απαραίτητη προσοχή. Ευκαιρίες για ρομάντζο παραμονεύουν παντού, ακόμη και στα πιο αναπάντεχα μέρη. Όταν νιώθετε ότι η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη, ανταποκριθείτε. Αν διστάσετε, θα καταστραφούν όλα.

  • Δίδυμοι

Νομίζετε ότι θέλετε απλά μια περιπέτεια χωρίς δεσμεύσεις. Για εσάς πάθος σημαίνει να ισορροπείς στα άκρα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν μπλέξετε σε μία τέτοια σχέση, θα τελειώσει πριν προλάβετε να καταλάβετε ότι άρχισε.

  • Καρκίνος

Παρόλο που ο χώρος εργασίας είναι ένα επικίνδυνο μέρος για να συνδυάσετε δουλειά με διασκέδαση μπορείτε να βρείτε μια λύση. Στο επόμενο επαγγελματικό συνέδριο, κάντε γνωριμίες και φλερτάρετε με άτομα που δεν εργάζονται στην δική σας εταιρία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς- απλά προσέξτε μην καταναλώσετεπολύ αλκοόλ.

  • Λέων

Κάποιος/α ενδιαφέρων/ενδιαφέρουσα έχει ανάγκη τη βοήθεια σας – ακόμη και αν δεν το ξέρει. Βρείτε ευκαιρίες να μεταδώσετε την εμπειρία σας. Οι γνώσεις σας πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο είναι σέξι. Προχωρήστε, αναλάβετε τον έλεγχο και σώστε τη κατάσταση. Να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

  • Παρθένος

Το μόνο που σκέφτεστε σήμερα είναι ο έρωτας και το πάθος. Καλά είναι αυτά όσο διαρκούν, αλλά μια καλή σχέση βασίζεται στη φιλία και την συμβατότητα. Τα πυροτεχνήματα είναι καλά τους πρώτους μήνες της σχέσης αλλά έχετε ό,τι χρειάζεται για κάτι που θα διαρκέσει στο μέλλον;

  • Ζυγός

Μια διαμάχη με κάποιο συνάδερφο μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση σήμερα. Πριν η κατάσταση χειροτερέψει, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στη ρίζα του. Μην επιτρέψετε κάτι που μπορεί να επιλυθεί με δυο κουβέντες να μετατραπεί στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

  • Σκορπιός

Τα πάντα σας φαίνονται διασκεδαστικά σήμερα. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Πιάστε συζήτηση με σέξι άτομα στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στο καφέ. Συστηθείτε τουλάχιστον σε ένα καινούργιο άτομο. Και τραγουδήστε στο μπάνιο ή μέσα στο αυτοκίνητό σας. Ανεβάστε τη διάθεσή σας.

  • Τοξότης

Το να γνωρίζετε κόσμο είναι ένα πράγμα. Το να περνάτεχρόνο με την παρέα σας είναι άλλο. Αντί να ψάχνετε άγνωστα πρόσωπα για να διασκεδάσετε μαζί τους, κάντε παρέα με τους φίλους σας απόψε. Είτε γυρνάτε από μπαρ σε μπαρ όλο το βράδυ είτε απλά πάτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά τη δουλειά, εκτιμήστε το χρόνο που περνάτε μαζί τους.

  • Αιγόκερως

Η υπομονή είναι αρετή. Μπορεί να είναι χιλιοειπωμένο αλλά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή είναι αυτό που χρειάζεστε. Πώς αλλιώς θα τα καταφέρετε με τον παραλογισμό των ραντεβού; Η αισιοδοξία θα υπερισχύσει όταν συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να περάσετε από δυσκολίες για να απολαύσετε κάτι καλό.

  • Υδροχόος

Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν σήμερα, εσείς γελάστε. Η διασκέδαση με οποιονδήποτε τρόπο θα κρατήσει τη διάθεσή σας στα ύψη και την αρνητικότητα μακριά. Μην διστάσετε να κάνετε τον κλόουν στο γραφείο για να κάνετε τους συναδέρφους σας να γελάσουν. Και αν δεν έχετε πολλή δουλειά, δείξτε τους τα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube.

  • Ιχθύες

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν ζητήστε συμβουλές από τους γονείς σας ή άλλους συγγενείς, ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Η προοπτική τους για τον έρωτα και το σεξ είναι πολύ πιο σύγχρονη από ότι φαντάζεστε – η γνώση και η εμπειρία τόσων ετών είναι πολύτιμη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments