Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (25/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (25/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλες και όλους για την Πέμπτη (25/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (25/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας. 

  • Κριός

Ο θεός Έρωτας κρύβει μερικούς άσους στο μανίκι του για εσάς… Οπότε σήμερα να περιμένετε κάτι απροσδόκητο, γκάφες και ερωτικά αδιέξοδα. Το βασικό είναι να είστε έτοιμοι για όλα, να μπορείτε να διακωμωδήσετε τις καταστάσεις που θα προκύψουν και να συνεχίσετε να περνάτε καλά ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί.

  • Ταύρος

Περνάτε καλά με τους δεσμευμένους φίλους σας. Αλλά με αυτούς που βρίσκονται στην ίδια θέση με εσάς θα περάσετε ακόμη καλύτερα. Βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε όλη τη νύχτα με τους σέξι, ελεύθερους φίλους σας.

  • Δίδυμοι

Αν ανακατεύετε τη δουλειά με τον έρωτα (ή σκέφτεστε να τα ανακατέψετε) να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα. Προσπαθήστε να προβλέψετε τι θα γίνει και πάρτε τη βοήθεια κάποιου συνετού, αντικειμενικού σας φίλου.

  • Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να διαβάσετε τους άλλους σαν ανοιχτό βιβλίο: Είναι εύκολο να καταλάβετε τι τους αρέσει, τι τους ενθουσιάζει, τι τους κάνει να γελούν και άλλα. Έχετε ένα σίγουρο πλεονέκτημα στον ερωτικό τομέα, οπότε αξιοποιήστε το όσο καλύτερα μπορείτε!

  • Λέων

Αυτή τη στιγμή τα ερωτικά ζητήματα είναι κάπως μπερδεμένα. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσουν θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Στο μεταξύ διατηρήστε την ψυχραιμία σας – τώρα έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά.

  • Παρθένος

Αυτό που θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο τώρα, πιθανόν δεν είναι. Σε ό,τι αφορά ευαίσθητα (και πιθανώς δύσκολα) ερωτικά ζητήματα, αυτά που θα συμβαίνουν έμμεσα θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

  • Ζυγός

Η συνταγή για μια καλή μέρα και για μια ακόμη καλύτερη νύχτα: Είναι να ελπίζετε και να προγραμματίσετε απλά κάτι καλό, και όχι κάτι φανταστικό ή θεαματικό. Το σύμπαν λέει να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους σήμερα και όλα θα πάνε καλά.

  • Σκορπιός

Είστε σχεδόν το επίκεντρο του κόσμου σήμερα, οπότε γιατί να μην κάνετε ό,τι θέλετε; Τα ερωτικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα, καθώς και η ικανότητά σας να πραγματοποιείτε τις ιδέες που σας έρχονται – και εκτός όλων αυτών είστε και απίστευτα σέξι.

  • Τοξότης

Οι λεπτομέρειες δεν είναι το δυνατό σας σημείο τώρα. Οπότε αν έχετε προγραμματίσει να βγείτε με κάποιο φλερτ ή έναν φίλο, ελέγξτε τις λεπτομέρειες δυο φορές. Αν δεν τους εκνευρίσετε με την αργοπορία σας, θα είναι πιο δεκτικοί στο να ακούσουν την τελευταία σας ιδέα.

  • Αιγόκερως

Σήμερα βγείτε έξω. Δείτε μια παράσταση τέχνης, πηγαίνετε κάπου για να ακούσετε μουσική ή κάτι που να συνδυάζει και τα δύο. Έτσι όχι μόνο θα ανταποκριθείτε στην ενέργεια που σας στέλνει το σύμπαν αλλά και θα έχετε ένα καλό θέμα για να πιάσετε τη συζήτηση με κάποιον/α σέξι.

  • Υδροχόος

Η προσωπική σας ενέργεια κατευθύνεται προς τα μέσα σας και η συναισθηματική σας κατάσταση είναι υποτονική. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού ή αν έχετε κάνει μεγάλα σχέδια για σήμερα, βεβαιωθείτε ότι πριν θα κάνετε κάτι που θα σας δώσει ενέργεια και θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες σας.

  • Ιχθύες

Αισθάνεστε πολύ καλύτερα από ότι συνήθως αν τα άστρα έχουν κάποιο λόγο σε αυτό. Απολαύστε μια ισορροπημένη μέρα – εργασία, διασκέδαση, άσκηση – και χαρείτε με την προσοχή που σας δείχνουν οι άλλοι. Απόψε όλη αυτή η καλή ενέργεια θα απογειωθεί!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments