Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (26/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (26/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (26/7/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (26/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Τα όνειρά σας κρύβουν μυστικά για το πώς πραγματικά αισθάνεστε για κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Δώστε προσοχή στο σενάριο, τους συμβολισμούς και τη διάθεσή σας στο όνειρο. Καταγράψτε τα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αναλύστε τα με τη βοήθεια ενός καζαμία.

  • Ταύρος

Οι φίλοι έχουν τον τρόπο τους για να δίνουν σωστές συμβουλές, οπότε ακούστε τους προσεκτικά. Πρόκειται να ακούσετε μερικές πολύ σοφές κουβέντες από κάποιον στενό σας φίλο που έχει μεγάλη εμπειρία σε ερωτικά ζητήματα.

  • Δίδυμοι

Οι συνεχόμενες παρεξηγήσεις μπορούν να καταστρέψουν έναν εκκολαπτόμενο έρωτα. Όταν συζητάτε με το πιο πρόσφατο φλερτ σας, βεβαιωθείτε ότι όλες οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοικτές. Μην αφήνετε χώρο για παρερμηνείες, ειδικά όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα.

  • Καρκίνος

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να διαισθάνεστε και στο να ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά σε μια σχέση που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα. Και ενώ είναι δελεαστικό να ακολουθήσετε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας, φροντίστε να μάθετε πρώτα όλα τα γεγονότα πριν βγάλετε το χειρότερο δυνατό συμπέρασμα.

  • Λέων

Ψυχραιμία! Το να είστε παθιασμένοι με κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει είναι ένα πράγμα αλλά το να χάνετε την ψυχραιμία σας είναι κάτι άλλο. Ελέγξτε τον θυμό σας διαφορετικά μπορεί να διώξετε κάποιον/α πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο με τη συμπεριφορά σας.

  • Παρθένος

Θυμάστε εκείνη τη φράση που λέει «Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις»; Μην γίνεστε επικριτικοί με τους άλλους από τη στιγμή που κι εσείς είστε γεμάτοι ελαττώματα. Δώστε στο αντικείμενο του πόθου σας την ευκαιρία να κάνει τα δικά του λάθη.

  • Ζυγός

Όσο και αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε κάθε πλευρά της ζωής σας, μην ταράζεστε αν η ερωτική σας ζωή δεν πάει σύμφωνα με τα σχέδια σας. Η αγάπη είναι κάτι ασταθές. Και παρόλο που εσείς μπορεί να τα κάνετε όλα όπως πρέπει, δε σημαίνει ότι όλοι παίζουν το ίδιο δίκαια.

  • Σκορπιός

Ενδώστε στο πάθος σας για τέχνη. Πηγαίνετε σε ένα μουσείο μοντέρνας τέχνης ή επισκεφθείτε μερικές γκαλερί. Έχετε πάντα μαζί σας ένα τετράδιο και κάντε μερικά σκίτσα με πρόσωπα που σας κάνουν εντύπωση. Μουτζουρώστε το χαρτί σαν να είστε ο νέος Πικάσο.

  • Τοξότης

Δεν σας κάνει τίποτα και το δεύτερο φλιτζάνι καφέ καθώς προσπαθείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας; Ίσως χρειάζεστε κάτι παραπάνω από καφεΐνη για να ανεβάσετε τα επίπεδα της ενέργειας σας. Βάλτε τα ακουστικά σας και ακούστε λίγη χορευτική μουσική. Μπορείτε να ζητήσετε από αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α να σας πει το αγαπημένο του/της τραγούδι!

  • Αιγόκερως

Μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους φίλους και την οικογένεια σας. Η δημιουργικότητά σας απευθύνεται σε αρκετά άτομα, που επηρεάζονται εύκολα. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός αυτό και αφήστε το ταλέντο σας να λάμψει. Πολύ σύντομα μπορεί να βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να ετοιμάζετε διάφορα συναρπαστικά έργα.

  • Υδροχόος

Μια εισροή μετρητών σήμερα μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να κάνετε εξόρμηση στα μαγαζιά. Ένα σέξι σύνολο μπορεί να κάνει θαύματα για την αυτοπεποίθησή σας αλλά αργά ή γρήγορα ο λογαριασμός με όσα ξοδέψατε θα σας επαναφέρει στην σκληρή πραγματικότητα. Φυλάξτε τα χρήματα σας για κάποια άλλη στιγμή.

  • Ιχθύες

Μετατρέψτε τις ιδέες σας σε χρυσό! Έχετε τις κατάλληλες γνωριμίες, οπότε μην χάνετε την ευκαιρία να αποδείξετε τι αξίζετε. Βάλτε τα δυνατά σας και προετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε όλους όσους έχουν τη δύναμη να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments