Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: Έδειξε το σπίτι της στην Πάτμο (pic)

Τζένη Μπαλατσινού: Έδειξε το σπίτι της στην Πάτμο (pic)
Τζένη Μπαλατσινού: Μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μία υπέροχη φωτογραφία από το σπίτι της στην Πάτμο.

Τζένη Μπαλατσινού: Λίγες εβδομάδες μετά την είσοδό της εις γάμου κοινωνία με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η διάσημη παρουσιάστρια επέλεξε να περάσει λίγες ημέρες στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, περνώντας λίγες ημέρες χαλάρωσης. Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε μία από τις στιγμές της στο πανέμορφο νησί, αναρτώντας σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά σε ένα παράθυρο, το οποίο λούζεται από το φως του ηλίου.

Φορώντας λευκά και με την πλάτη γυρισμένη στο φακό, ενώ στη λεζάντα γράφει: #light #my home, δηλαδή “φως, το σπίτι μου”, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την είδαν να περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί που τόσο αγαπά. Εκεί διατηρεί και το σπίτι το οποίο, όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, θα ήθελε να ζει.

Πρόκειται για ένα παλιό αρχοντικό, το οποίο διακοσμήθηκε με βάση τις επιλογές της. Εκεί περνά αρκετές ημέρες κάθε καλοκαίρι, παρέα με τα τρία της παιδιά, τον Μάξιμο, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα.

Στην Πάτμο φαίνεται ότι έζησε και την αρχή του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, τον τωρινό σύζυγό της, με τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού, που είχαν κυκλοφορήσει κατά την εκεί διαμονή τους, να σηματοδοτούν την αρχή της κοινής τους πορείας, που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους πριν από λίγο καιρό.

Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη… εξομολόγηση στα social media

«Χρόνια σου πολλά άνδρα μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο σχόλιο της φωτογραφίας που είχε δημοσιεύσει στο instagram η Μπαλατσινού.

Τότε ήταν η πρώτη φορά που έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της, με τον οποίο παντρεύτηκε.  Το ζευγάρι έχει σχεδόν 4 χρόνια διαφορά, αφού η Τζένη Μπαλατσινού θα συμπληρώσει τα 49 τον Νοέμβριο, ενώ ο Υπουργός έγινε 45. Οι δυο τους αιφνιδίασαν τους πάντες όχι μόνο με επανασύνδεσή τους αλλά με την απόφαση τους να παντρευτούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments