Πολιτισμός

Λόγω τιμής: Τι λέει ο Ντίνος Καρύδης για την επιστροφή του

Λόγω τιμής: Τι λέει ο Ντίνος Καρύδης για την επιστροφή του
Λόγω τιμής: Τι αναφέρει ο Ντίνος Καρύδης μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Λόγω Τιμής: Για την επιστροφή του στη σειρά «Λόγω Τιμής» μίλησε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook o Ντίνος Καρύδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του είχε πέσει ψυχολογικά και η επιστροφή του στη δημοφιλή σειρά τον γεμίζει με χαρά.

«Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω με έναν πολύ μικρό ρόλο, ελάχιστο θα έλεγα,σ’ αυτή την σπουδαία σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου το *ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ*.Το ήθελα πάρα πολύ γιατί μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι το μοναδικό πράγμα που μου δίνει τόση χαρά.

Η άλλη χαρά στις 23 του Οκτώβρη στο θέατρο *ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ* στο ντεμπούτο της μεγάλης μου αγάπης. Στην πρώτη σειρα θα χειροκροτώ με δάκρυα χαράς αυτή τη φορά!!!! Αλλά ξέφυγα απ’το θέμα (που με ανάστησε αυτή η πρόταση), καθώς ύστερα από 20 χρόνια συναντιέμαι ξανά με τους νεαρούς τότε ηθοποιούς,την αφρόκρεμα σήμερα της υποκριτικής τέχνης και τον εξαίρετο σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη από την αγαπημένη μου Πάτρα…», έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Ο Ντίνος Καρύδης άνηκε στο αρχικό καστ της σειράς αφού υποδυόταν τον πατέρα της Αθηνάς (Αγγελική Δημητρακοπούλου) και του Βασίλη (Δημήτρη Αλεξανδρή).

Το “Λογω Τιμής” αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει και στο τρέιλερ της σειράς ο ΣΚΑΪ. Η κοινωνική σειρά που τόσο αγαπήθηκε, έρχεται να μας χαρίσει νέες συγκινήσεις, 20 ολόκληρα χρόνια μετά, αυτή τη φορά στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Η παρέα του Μάνου, του Μιχάλη, του Βασίλη, του Άρη, της Ηρώς, της Μάνιας και της Αθηνάς έχει αλλάξει πολύ κατά την πάροδο των χρόνων, ενώ στον μικρόκοσμό τους έχουν μπει και νέα πρόσωπα. Οι τηλεθεατές θα δουν τα νέα δεδομένα και θα ζήσουν καινούργιες εμπειρίες με τους ήρωες της σειράς.

Στον επίσημο λογαριασμό του “Λόγω Τιμής” στο Instagram, μπορεί κανείς να δει το τρέιλερ που ανέβηκε και το οποίο δίνει στους τηλεθεατές μια πρώτη γεύση από το νέο concept της σειράς και από όλα όσα πρόκειται να έρθουν στη μικρή οθόνη από τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments