Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (27/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (27/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (27/7/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (27/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Να είστε αυθόρμητοι σήμερα. Ζητήστε από κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι να βγείτε ραντεβού. Μην το σκέφτεστε πολύ και μην προγραμματίζετε από πριν τι θα πείτε. Απλά πλησιάστε τους και ξεκινήστε μια συζήτηση. Κρατήστε τη συνομιλία μεταξύ σας χαλαρή και ευχάριστη.

  • Ταύρος

Μερικές φορές το να είστε ανυπόμονοι σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Σε κανέναν δεν αρέσει να κάνει παρέα με κάποιον/α που είναι έτοιμος/η να σαλτάρει. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όταν βρίσκεστε σε κοινωνικό περιβάλλον. Να είστε πιο ήρεμοι και λιγότερο αγχωμένοι.

  • Δίδυμοι

Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να γίνετε πιο ομιλητικοί με κάποιον/α που θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Ξεκινήστε μια συζήτηση λέγοντας τους μια αστεία ιστορία ή ακόμη καλύτερακάνοντάς τους μια ερώτηση. Οι άνθρωποι τείνουν να αποκαλύπτουν περισσότερα πράγματα για τον εαυτό τους, όταν τους ρωτάει κάποιος. Ακούστε και μαθαίνετε.

  • Καρκίνος

Μην αντιδράσετε υπερβολικά αν κάποιος σας κάνει εποικοδομητική κριτική σήμερα. Προσπαθήστε να μάθετε από τα σχόλια που θα σας κάνουν αντί να γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Αν συνεχίζετε να παίρνετε τα πάντα τόσο προσωπικά, κανένας δε θα θέλει να σας δώσει τις συμβουλές και τις προτάσεις του.

  • Λέων

Σήμερα γνωρίστε καινούργια άτομα ενώ παράλληλα μαθαίνετε κάτι καινούργιο. Γραφτείτε σε μαθήματα χορού ή σε σεμινάρια υποκριτικής. Απλά βρεθείτε με άγνωστα άτομα – στο τέλος των μαθημάτων μπορεί να καταλήξουν να είναι κάτι περισσότερο για εσάς.

  • Παρθένος

Σήμερα προσπαθήστε να παραμείνετε ευδιάθετοι ακόμη και αν προκύψουν αντιξοότητες. Αν αφεθείτε να βυθιστείτε στη μελαγχολία θα είναι πιο δύσκολο να επανέλθετε μετά. Εσείς ορίζετε το πεπρωμένο σας, οπότε ξεκινήστε να συμπεριφέρεστε ανάλογα.

  • Ζυγός

Στην αναζήτηση σας για τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο, δεν ψάχνετε μόνο τον έρωτα. Χρειάζεστε κάποιον/α που να μπορεί να ανεχτεί τις ιδιοτροπίες και τις παραξενιές σας. Αναζητήστε συμβατότητα, όχι μόνο πάθος.

  • Σκορπιός

Είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε κάτι που μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητές σας να βρείτε την αληθινή αγάπη. Κάντε μια ολική μεταμόρφωση στο look σας, περιλαμβάνοντας ένα καινούργιο κούρεμα και καινούργια ρούχα. Αναβαθμίστε το διαδικτυακό σας προφίλ. Πηγαίνετε για έλεγχο στον οδοντίατρο ώστε το χαμόγελό σας να παραμείνει πάντα εκθαμβωτικό.

Φωτογραφία: Pixabay

  • Τοξότης

Είστε απολαυστικοί στην παρέα σήμερα. Οι άλλοι σας βρίσκουν ακαταμάχητους. Γοητεύστε το αντικείμενο του πόθου σας με ένα απροσδόκητο ραντεβού. Φλερτάρετε δίχως αύριο. Αφήστε την γοητευτική σας προσωπικότητα να κάνει όλη τη δουλειά αντί να πιέζετε καταστάσεις.

  • Αιγόκερως

Η σταθερότητα θα πρέπει να είναι εξίσου σημαντική για εσάς όσο και το πάθος σε ό,τι αφορά την αναζήτηση του/της τέλειου/τέλειας ερωτικού/ής συντρόφου. Στην αρχή κάθε έρωτα ο καθένας φαίνεται ελκυστικός, αλλά για να παραμείνει αυτό το καινούργιο άτομο στην καρδιά σας θα πρέπει να επιδείξει αξιόπιστη συμπεριφορά.

  • Υδροχόος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον/α ξεχωριστό/ή να βγείτε ραντεβού. Μην το σκέφτεστεσαν κλασικό ραντεβού, αλλά περισσότερο σαν ένα εργαστήρι γνωριμίας.

  • Ιχθύες

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες και απαιτούν σκληρή δουλειά, πίστη και λίγη τύχη. Αλλά είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσετε. Μην αφήνετε μια πρόσφατη αναποδιά να σταθεί εμπόδιο στην αναζήτησή σας για την αληθινή αγάπη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments