Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: “Άκυρο” από τον Ολυμπιακό σε πρόταση για τον Νορβηγό

Ομάρ Ελαμπντελαουί: “Άκυρο” από τον Ολυμπιακό σε πρόταση για τον Νορβηγό
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Ολυμπιακός έχει καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του σχετικά με την υπόθεση του Νορβηγού μπακ, κάτι που φάνηκε και προσφάτως.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: O Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει προς όλους τους ενδιαφερόμενους πως δεν θα έλεγε “όχι” σε μία καλή πρόταση από το εξωτερικό για τον Νορβηγό μπακ. Αρκεί η πρόταση αυτή να βρίσκεται εντός των απαιτήσεών τους, καθώς δεν πρόκειται να κάνουν υποχωρήσεις και να μπουν στη λογική παζαριών για έναν ποδοσφαιριστή που λογίζεται ως βασικός. Τρανό παράδειγμα, η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού σε πρόταση που έγινε πρόσφατα από σύλλογο του εξωτερικού για τον Ομάρ, με τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν ένα συγκεκριμένο ποσό και τους “ερυθρόλευκους” να αρνούνται δίχως δεύτερη σκέψη την πρόταση, σύμφωνα με τη Sportday.

Πλέον, μένει να φανεί και το τι θα συμβεί στην περίπτωση του Ομάρ, καθώς έρχεται ο Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας στον οποίον μπορούν να γίνουν μεταγραφές από έναν σύλλογο σε άλλον, με τον Ολυμπιακό να αναμένει πρόταση -εντός των στάνταρ που έχει θέσει για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει αισιοδοξία για το ότι μπορεί τελικά να έρθει η πρόταση, που θα οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” στο να πουν το «ναι», έχοντας παράλληλα κι άλλα θέματα να ασχοληθούν, σχετικά με το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό για ποδοσφαιριστές τους.

Κοντά στον Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Η υπόθεση του Γιασίν Μπενζιά συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει τελειώσει οριστικά το θέμα του. Στην πατρίδα του υπάρχει δημοσίευμα από χθες σύμφωνα με το οποίο ο Μπενζιά κλείνει στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα όπως γράφουν και οι συμπατριώτες του ο παίκτης είναι ανεπιθύμητος στη Λιλ. Ο γαλλικός σύλλογος δεν θέλει να τον κρατήσει και η επόμενη ομάδα του θα είναι ο Ολυμπιακός. Όπως τονίζουν, πλέον και ο ίδιος ο Μπενζιά έχει πειστεί πως στην Ελλάδα μπορεί να γίνει η επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Τα ρεπορτάζ των Αλγερινών επισημαίνουν πως πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει και το γεγονός ότι η Λιλ δεν έχει στα χέρια της κάποια καλύτερη πρόταση. Ο Ολυμπιακός βέβαια πηγαίνει να τον πάρει δανεικό τον παίκτη και από τη στιγμή που οι Γάλλοι δεν τον υπολογίζουν είναι έτοιμοι να ανάψουν το πράσινο φως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments