Αθλητισμός

Γκιλιέρμε: Τον θέλει ο Σαμπαόλι στη Σάντος

Γκιλιέρμε: Τον θέλει ο Σαμπαόλι στη Σάντος
Γκιλιέρμε: O Βραζιλιάνος μέσος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Γκιλιέρμε: Μεγάλη ενδιαφέρον για τον μέσο του Ολυμπιακού δείχνουν ομάδες της Βραζιλίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN ο τεχνικός της Σάντος, Χόρχε Σαμπάολι επιθυμεί την απόκτηση του Γκιλιέρμε, όμως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αργεντινός προπονητής εισηγήθηκε στη διοίκηση των «Santásticos» την απόκτηση του 28χρονου μέσου, θεωρώντας πως θα ενίσχυε τον άξονα της ομάδας. Εντούτοις ο ίδιος ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Υπενθυμίζεται εξάλλου πως μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, είχε δηλώσει πως είναι «όνειρο» η συμμετοχή στο Champions League και πως πρόκειται για τη σπουδαιότερη διοργάνωση στην οποία μπορεί να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Σαμπάολι απέρριψε τις περιπτώσεις των Ματέους Ροσέτο της Ατλέτικο Παραναένσε και Τζόνι Λούκας της Παρανά και πλέον καλείται να βρει τον ιδανικό για το κέντρο της ομάδας του. Ο Γκιλιέρμε έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2021.

Παπέ Σισέ: Μετά την Πλζεν η μεταγραφή του

Ο 23χρονος αμυντικός από τη Σενεγάλη είχε προσελκύσει από τον περασμένο χειμώνα τα βλέμματα συλλόγων από το εξωτερικό. Μάλιστα, τότε είχε φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού μια πολύ καλή πρόταση από οικονομικής απόψεως, την οποία ο σύλλογος αρνήθηκε. Κάτι που δεν θα πράξει στο άμεσο μέλλον, καθώς απ’ ότι φαίνεται έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου σε σύλλογο του εξωτερικού. Μια κίνηση η οποία θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία των “ερυθρολεύκων”.

Σύμφωνα με τη Sportday, αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Παπέ Σισέ. Συγκεκριμένα, μετά το επαναληπτικό ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκης για τα προκριματικά του Champions League (30/7), θα δρομολογηθεί η μεταγραφή του 23χρονου ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο λέγεται ότι θα ξεπεράσει τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο σύλλογος ο οποίος θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα κάνει δικό του τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, που κατάφερε να διακριθεί στον Ολυμπιακό και να “φτιάξει” ακόμη περισσότερο το όνομά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλην του Σισέ, ο Ολυμπιακός αναμένει να έρθουν προτάσεις και για έναν ακόμη παίκτη, ο οποίος σε αντίθεση με τον Σενεγαλέζο, δεν υπολογιζόταν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments