Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Καλύτερο το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο από τίτλο σε Grand Slam”

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Καλύτερο το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο από τίτλο σε Grand Slam”
Στέφανος Τσιτσιπάς: Tο no.6 της παγκόσμιας κατάταξης ρωτήθηκε για το αν θα προτιμούσε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο ή κάποιο τίτλο σε Grand Slam.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μία πολύ δύσκολη ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει ο Έλληνας τενίστας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο FoxSports. Συγκεκριμένα το no.6 της παγκόσμιας κατάταξης ρωτήθηκε για το αν θα προτιμούσε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο ή κάποιο τίτλο σε Grand Slam.

Ο Τσιτσιπάς απάντησε πως δυσκολεύεται να αποφασίσει ανάμεσα στις δύο εντυπωσιακές αυτές διακρίσεις, αλλά αν χρειαζόταν να το κάνει θα επέλεγε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί σε μερικές μέρες στο τουρνουά της Ουάσιγκτον και έχει να υπερασπιστεί αρκετούς πόντους, προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη αφού πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά όπου και αντιμετώπισε τον Ράφα Ναδάλ.

Σταθεροί στην παγκόσμια κατάταξη Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες την προετοιμασία τους για τις σκληρές επιφάνειες και κυρίως για το US Open που έρχεται. Ωστόσο και των δύο η θέση είναι αμετάβλητη στην παγκόσμια κατάταξη, με τους δύο Έλληνες αθλητές να ξεκινούν για τις σκληρές επιφάνειες από ένα πολύ καλό σημείο.

Συγκεκριμένα, Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά από το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης τους αγώνες του με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο US Open στο τέλος Αυγούστου.

Η νέα κατάταξη της ΑΤP που δημοσιεύτηκε σήμερα έχει μόνο μια μικρή μεταβολή στο τοπ-10. Ο Φάμπιο Φονίνι ανέβηκε ξανά στο Νο 9 ρίχνοντας τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Νο 10.

Από την άλλη η Μαρία διατήρησε κι αυτή την εβδομάδα το Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη με 1790 βαθμούς (από 26 τουρνουά). Στο Νο 1 βρίσκεται η Άσλεϊ Μπάρτι με 6.606 βαθμούς, μακριά από τη δεύτερη Ναόμι Οσάκα που έχει 6.257.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments