Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (29/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (29/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (29/7/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (29/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Καταφέρνετε να κάνετε το παράλογο να φαίνεται σαν καλή ιδέα και τις ιδιοτροπίες και την παρορμητικότητά σας να μοιάζουν γοητευτικές. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να προσπαθήσουν για να φαίνονται ανέμελοι αλλά σε εσάς έρχεται φυσικά και διασκεδάζετε πάντα.

  • Ταύρος

Ακούγονται λίγα κουτσομπολιά στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Σαν παιδί και εσείς θα θέλετε να πάρετε μέρος στο παιχνίδι. Αλλά μόλις πάρετε μυρωδιά τι συζητιέται, αποφασίζετε να υποχωρήσετε. Και είναι μια σοφή απόφαση εκ μέρους σας.

  • Δίδυμοι

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θέλετε να κάνετε μεγάλα βήματα και όσο το δυνατόν γρηγορότερα… Αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε πίσω αυτά που ξέρετε. Να θυμάστε ότι οι αδύναμες καρδιές δεν κερδίζουν στον έρωτα. Εμπιστευτείτε το σύμπαν και προχωρήστε μπροστά.

  • Καρκίνος

Κάτι στον τρόπο που κινείται αυτό το άτομο, κάνει τις τρίχες σας να σηκώνονται. Μπορεί να νομίζετε ότι πρόκειται μόνο για φυσική έλξη αλλά δώστε τους μια ευκαιρία και συζητήστε μαζί τους. Η σύνδεσή σας μπορεί να γίνει πολύ πολύ βαθιά.

  • Λέων

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πριν αποφασίσετε ποιες κινήσεις θα κάνετε στη συνέχεια με αυτό το άτομο. Δοκιμάστε να κάνετε μια ανεπίσημη έρευνα. Μιλήστε σε κοινούς φίλους. Δώστε προσοχή σε ό,τι λέγεται όταν αναφερθεί το όνομά του.

  • Παρθένος

Κατά βάθος αναρωτιέστε αν κάποιος/α θα σας αγαπούσε το ίδιο, αν ήξερε αυτή την περίεργη συνήθειά σας / το μυστικό /το αλλόκοτο χόμπι σας. Η πραγματική ερώτηση είναι αν έχετε μάθει να αγαπάτε τον εαυτό σας και με αυτή την πλευρά του. Και αν όχι, γιατί;

  • Ζυγός

Δεν είναι μόνο το τέλος μιας εποχής. Είναι και η αρχή μιας καινούργιας. Το να υποδεχτείτε την αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο ειδικά αν θέλετε να δείτε μερικές ενδιαφέρουσες νέες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

  • Σκορπιός

Η στασιμότητα δεν είναι επιλογή. Υπάρχει μια προφανής ευκαιρία για μια ερωτική σχέση ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Προσπαθήστε να συμβουλεύσετε τον εαυτό σας σαν να είστε ο καλύτερος σας φίλος. Στη συνέχεια προσπαθήστε να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε και κάντε το σύντομα.

  • Τοξότης

Πώς θα διασκεδάσετε στην ερωτική σας ζωή αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να κάνει λάθη; Αν δεν κάνετε λάθη δεν θα μάθετε. Και αν δεν μάθετε, δεν θα καταλάβετε ποτέ τι πραγματικά χρειάζεστε από μια σχέση.

  • Αιγόκερως

Ο αυθορμητισμός δεν είναι φυσικό σας χαρακτηριστικό. Και γιατί να είναι; Είστε οργανωτικοί τύποι. Ωστόσο ένας /μία πιθανός /ή ερωτικός /ή σύντροφός σας παρακινεί να είστε πιο αυθόρμητοι. Συνεχίζετε να εκπλήσσετε τον εαυτό σας.

  • Υδροχόος

Μια πολλά υποσχόμενη σχέση αποτυγχάνει και αυτό γενικά έχει γίνει μια ενοχλητική συνήθεια. Απλά σκεφτείτε ότι κάνετε εξάσκηση μέχρι να έρθει το «γνήσιο». Εν τω μεταξύ ακονίστε τις δεξιότητές σας.

  • Ιχθύες

Ο συνήθως μετριοπαθής εαυτός σας λαμβάνει μια μεγάλη ώθηση αυτοπεποίθησης. Εξάλλου, αν δεν μπορείτε εσείς να γίνετε ο καλύτερος διαφημιστής για τον εαυτό σας, ποιος θα είναι; Ακόμη και μια απλή αναφορά των δεξιοτήτων σας θα φέρει αποτελέσματα τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments