Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (30/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (30/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (30/7/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (30/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Από το πρωί σήμερα μέχρι και το απόγευμα είστε γεμάτοι μυστήριο. Γιατί να πετάτε συνεχώς υπονοούμενα όταν μπορείτε εύκολα να ρωτήσετε απευθείας αυτό που θέλετε; Ωστόσο απόψε όσο λιγότερα λέτε τόσο το καλύτερο. Πείτε ό,τι θέλετε με ένα χαμόγελο.

  • Ταύρος

Έχετε τη δυναμική να βγείτε από την όποια ρουτίνα έχει πέσει η ερωτική σας ζωή τώρα, οπότε γιατί δεν το εκμεταλλεύεστε; Οι άλλοι σας βρίσκουν εξαιρετικάενδιαφέροντα άτομα οπότε βάλτε στόχο να γνωρίσετε όσο περισσότερα καινούργια άτομα μπορείτε.

  • Δίδυμοι

Είστε οι πιο ζωηροί σε οποιαδήποτε παρέα ατόμων και οι άλλοι συνωστίζονται γύρω σας όπως οι πεταλούδες στη φωτιά. Η αποστολή σας; Να κάνετε νέες γνωριμίες, όντας ο συνηθισμένος γοητευτικός σας εαυτός.

  • Καρκίνος

Βεβαιωθείτε ότι λέτε αυτό που εννοείτε και εννοείτε όσα λέτε σήμερα το πρωί. Είστε έτοιμοι να ξεφουρνίσετε κάτι που δεν πρέπει τώρα. Μέχρι σήμερα το απόγευμα, οι ικανότητες πειθούς σας είναι σε πλήρη ισχύ.

  • Λέων

Στείλτε μερικά αστεία e-mail και φλερτάρετε όταν συζητάτε στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν η ενέργειά σας είναι πνευματώδης και γλυκιά. Το βράδυ ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε για να μπορέσετε να κάνετε την καρδιά και το μυαλό σας να λειτουργούν ευέλικτα.

  • Παρθένος

Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι δύσκολες κατά το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας. Είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε αναμονή την επικοινωνία που σχετίζεται με τον έρωτα, ιδιαίτερα επειδή απόψε το βράδυ θα είστε περισσότερο τολμηροί και ομιλητικοί.

  • Ζυγός

Στη ζωή και στον έρωτα οι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι. Και ενώ είναι ωραίο να σκέφτεστε ιδανικά τον έρωτα, είναι σημαντικό να ξέρετε ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο τσακωμού. Τα μειονεκτήματα έχουν και αυτά την ομορφιά τους, διότι καθορίζουν την ομορφιά που σας περιβάλλει.

  • Σκορπιός

Στη ζωή σας θέλετε να είστε μετρημένοι και μετριοπαθείς. Μπορεί ο ενθουσιασμός σας για κάτι να παρερμηνευθεί ως θυμός ή επιθετικότητα. Εκφραστείτε προσεκτικά και θα ανταμειφθείτε με κατανόηση.

  • Τοξότης

Σήμερα το πρωί ή νωρίς το απόγευμα συνεχίστε ένα φλερτ ή ξεκινήστε ένα καινούριο, όταν η ενέργειά σας είναι αφόρητα σέξι. Αργότερα θα επιφορτιστείτε με πολύ λιγότερο ενδιαφέροντα πράγματα που θα πρέπει να τακτοποιήσετε.

  • Αιγόκερως

Μια φρέσκια, αναζωογονητική ενέργεια έρχεται στον δρόμο σας: Τι θα κάνετε για να την υποδεχτείτε και να την πολλαπλασιάσετε; Μια διασκεδαστική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Πάρτε μερικούς φίλους μαζί σας.

  • Υδροχόος

Κατά τη διάρκεια του πρωινού ή νωρίς το απόγευμα μπορούν να γίνουν αλματώδη βήματα προόδου, οπότε βάλτε τα θέματα της ερωτικής σας ζωής σε πρώτη προτεραιότητα. Απόψε, μπορεί να μάθετε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

  • Ιχθύες

Οι πρωινές ώρες μπορεί να σας βρουν κάπως μπερδεμένους αλλά αρκετά απασχολημένους. Οπότε προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας και βάλτε τα δυνατά σας. Αργότερα το σύμπαν φέρνει στο δρόμο σας μια ερωτική ενέργεια – πού θα τη διοχετεύσετε;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments