Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (31/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (31/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (31/7/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (31/7/19).. Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Το να κάνετε την πρώτη ή την επόμενη κίνηση μπορεί να είναι το πιο έξυπνο πράγμα που θα κάνετε όλη μέρα σήμερα. Το ξέρετε ότι είστε σέξι, οπότε γιατί να μην το δείξετε; Είτε θα σας λατρέψουν ή θα ξέρετε πού βαδίζετε, γνωρίζοντας τα πραγματικά τους συναισθήματα. Όπως και να έχει, θα βγείτε κερδισμένοι.

  • Ταύρος

Σήμερα μπορεί να έρθουν προς το μέρος σας μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες ή δυνατότητες στον ερωτικό τομέα. Αλλά καλό θα ήταν να μην αναλάβετε δράση μέχρι αργότερα μέσα στη μέρα. Η ενέργειά σας γίνεται όλο και καλύτερη και εσείς όλο και πιο σέξι!

  • Δίδυμοι

Γιατί να περιμένετε να έρθουν σε εσάς οι σέξι τύποι/κοπέλες που γνωρίζετε στο διαδίκτυο, όταν μπορείτε να διαλέξετε εσείς αυτούς/αυτές που σας φαίνονται πιο ενδιαφέροντες/ενδιαφέρουσες; Αν αναλάβετε πρωτοβουλίες στην επικοινωνία τώρα θα ανταμειφθείτε, οπότε τολμήστε το!

  • Καρκίνος

Το μυαλό σας σήμερα δουλεύει σε υψηλές στροφές. Προσθέστε και σε αυτό μια δόση ακαταμάχητης γοητείας που σας στέλνει στα άστρα και θα είστε έτοιμοι για μια νέα, συναρπαστική γνωριμία. Ξεκινήστε μια συζήτηση!

  • Λέων

Είναι αλήθεια: Μερικές φορές βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ναι, καλά κάνετε που ακούτε το ένστικτό σας αλλά θα πρέπει να τους δώσετε μια δίκαιη ευκαιρία. Ακόμη και αν δεν ενδιαφέρεστε για αυτούς ερωτικά, μπορεί να σας γνωρίσουν στον/στην επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Παρθένος

Σκεφτείτε λίγο τι ακριβώς ψάχνετε στην ερωτική σας ζωή. Το όραμά σας είναι σημαντικό τώρα. Απόψε, βρίσκεστε με κάποιον/α που ενισχύει αυτό το όραμα και το κάνει πιο σαφές.

  • Ζυγός

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Σε αυτή τη φάση έχετε την τάση να παρερμηνεύσετε μια κατάσταση, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Μην ανταποκριθείτε μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα – ή ακόμα καλύτερα, κάντε τους μια διευκρινιστική ερώτηση.

  • Σκορπιός

Κάποια σύγκρουση ή αντίθεση μπορεί να αιωρείται στην ατμόσφαιρα σε σχέση με κάποιο ζήτημα της ερωτικής σας ζωής. Αλλά το να θέλετε να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο, ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν πριν αναλάβετε δράση.

  • Τοξότης

Νιώστε την ενέργεια! Τα άστρα σήμερα σας στέλνουν γενναιοδωρία (και διασκέδαση). Προσφέροντας – μέσω κάποιας εθελοντικής δράσης για παράδειγμα – θα έρθετε σε επαφή με άλλους σέξι καλούς Σαμαρείτες.

  • Αιγόκερως

Το μυστικό της σημερινής μέρας είναι να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Οπότε σταματήστε να ονειροπολείτε και αντισταθείτε στον πειρασμό να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Όταν έρθει το βράδυ, θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γλυκάνετε την επικοινωνία σας.

  • Υδροχόος

Σε τι φάση βρίσκεστε τώρα; Το παρελθόν είναι ιδιαίτερα σχετικό σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή τώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κολλήσετε εκεί. Πάρτε τα διδάγματά σας και να προχωρήστε στο μέλλον.

  • Ιχθύες

Κάντε υπομονή, θα έρθει! Η κοσμική ενέργεια έχει τώρα ξεκάθαρο αποτέλεσμα: Οπότε αν αναρωτιέστε για κάτι ή κάποιον/α στον ερωτικό τομέα, σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε όσο χρόνο χρειάζεται για να επανεξετάσετε την κατάσταση. Η επόμενή σας κίνηση θα είναι προφανής.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments