Αθλητισμός

Άλεν Χαλίλοβιτς: Εξετάζει την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός

Άλεν Χαλίλοβιτς: Εξετάζει την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός
Άλεν Χαλίλοβιτς: Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στους "ερυθρόλευκους", σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Άλεν Χαλίλοβιτς: Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να εξετάζει περιπτώσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών ούτως ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του. Οι “ερυθρόλευκοι” τσεκάρουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών, ιδίως όσον αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει και εξετάζεται από τους “ερυθρόλευκους” είναι αυτό του Άλεν Χαλίλοβιτς, ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Μπενζιά.

Πρόκειται για τον 23χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή από την Κροατία που ανήκει στη Μίλαν, αλλά έχει περάσει από τη Μπαρτσελόνα και τη Σταντάρ Λιέγης. Μάλιστα, στο Βέλγιο είχε οκτώ συμμετοχές με μία ασίστ. Ο Χαλίλοβιτς αρέσει αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του “Κόκκινου Πρωταθλητή”. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε κάτι πιο… χειροπιαστό. Ωστόσο, όλα θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

O Xαλίλοβιτς εν δράσει

Ο Ομάρ και τα σενάρια

Ο Νορβηγός ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο ομάδας από την Premier League. Όπως υποστηρίζουν οι αγγλικά ΜΜΕ, γίνονται επαφές για την παραχώρηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, στην Κρίσταλ Πάλας έναντι του ποσού των 7 εκατ. ευρώ.

Χαρακτηριστικά η Daily Mail υποστηρίζει πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις των Ολυμπιακού και Πάλας για την αγορά του Ομάρ. Αναφέρονται επίσης και ποσά και ότι ο Νορβηγός άσος μπορεί να πουληθεί στα 7 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο Ομάρ πάντως στις τελευταίες του δηλώσεις επισήμανε πως είναι πολύ καλά στον σύλλογο, δείχνοντας ξανά διάθεση παραμονής.

«Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο, υπάρχουν διάφορες φήμες για το μέλλον μου. Εγώ δεν δίνω προσοχή, αλλά κι ο κόσμος δεν πρέπει να πιστεύει τι ακούγεται, αν εγώ δεν έχω πει κάτι. Κι εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι δεν είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό ή ότι θέλω να φύγω. Αυτό λοιπόν δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα. Εχω ένα χρόνο συμβολαίου και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Σίγουρα είναι λογικό όταν παίζεις καλά να σε κοιτάζουν κι άλλες ομάδες» είπε χαρακτηριστικά ο Ομάρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments