Αθλητισμός

Γκιγιέρμε: Ο Ολυμπιακός δεν συζητά την πώλησή του

Γκιγιέρμε: Ο Ολυμπιακός δεν συζητά την πώλησή του
Γκιγιέρμε: Οι Άραβες παραμένουν στο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός έχει καταστήσει ξεκάθαρο το "δεν πωλείται".

Γκιγιέρμε: Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην θέλει να τον χάσει από το ρόστερ. Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει τους συλλόγους από το εξωτερικό να σταματήσουν να “βολιδοσκοπούν” τον παίκτη, ή να καταθέτουν προτάσεις, αλλά του δείχνει ότι τον υπολογίζει ως βασικότατο στέλεχος των πλάνων του.  Το “δεν πωλείται” δεν αποτελεί μόνο ευχή του Μαρτίνς αλλά και πρακτική του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει δημοσίευμα του “Φωτός”.

Σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχε καταθέσει προ ενός μήνα επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση. Την ίδια κατάληξη είχε και πρόσφατη κρούση των Αράβων που πίεσαν, κατέθεσαν την πρότασή τους, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να τον δελεάσουν. Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να φύγει από τον σύλλογο. Όπως έχει αναφέρει, στόχος του είναι να συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει το νταμπλ με τους «ερυθρόλευκους».

Κι αν υπάρχουν σύλλογοι που επιμένουν για την περίπτωση του Γκιγιέρμε, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο λέγοντας: «Ο παίκτης δεν πωλείται». Κάτι που έχει γίνει σαφές τόσο στους Άραβες, όσο και στους εκπροσώπους της Σάντος που έκαναν κρούση στις αρχές του καλοκαιριού.

“Τσεκάρει Χαλίλοβιτς ο Ολυμπιακός”

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να εξετάζει περιπτώσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών ούτως ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του. Οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών, ιδίως όσον αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει και εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του Άλεν Χαλίλοβιτς, ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Μπενζιά.

Πρόκειται για τον 23χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή από την Κροατία που ανήκει στη Μίλαν, αλλά έχει περάσει από τη Μπαρτσελόνα και τη Σταντάρ Λιέγης. Μάλιστα, στο Βέλγιο είχε οκτώ συμμετοχές με μία ασίστ. Ο Χαλίλοβιτς αρέσει αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή». Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε κάτι πιο… χειροπιαστό. Ωστόσο, όλα θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments