Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (2/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (2/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (2/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (2/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Σκέφτεστε γρήγορα και μιλάτε ακόμη γρηγορότερα – ακόμη κι εσείς μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που ξεστομίζετε. Έχετε την ιδανική διάθεση για μια πνευματώδη συζήτηση με αυτόν/αυτήν τον/τη σέξι τύπο/κοπέλα, οπότε βγείτε εκεί έξω και προχωρήστε.

  • Ταύρος

Τα άστρα λένε ότι ήρθε η ώρα να αποσυμπιεστείτε από την ένταση – και ότι η εκρηκτική σας ενέργεια, στο σωστό περιβάλλον, θα μπορούσε να έχει κάποιες παθιασμένες επιπτώσεις σε άλλους. Τι θα λέγατε να βγείτε για χορό ή να παρακολουθήσετε μια συναυλία;

  • Δίδυμοι

Φλερτάρετε πολύ; Γιατί όχι; Έχετε τον τρόπο σας να κερδίζετε τον άλλον με τα λόγια, για να μην αναφέρουμε το μεταδοτικό σας γέλιο, τη σέξι εμφάνιση σας και τα δήθεν τυχαία αγγίγματα γεμάτα υπαινιγμούς (και πάθος)!

  • Καρκίνος

Η άμεση επικοινωνία είναι ό,τι χρειάζεστε τώρα και θα πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας αν θέλετε πραγματικά να δείτε αποτελέσματα. Κάντε μια ειλικρινή φιλοφρόνηση. Προσκαλέστε περισσότερα άτομα σε μια χαλαρή συγκέντρωση. Ζητήστε αυτό ακριβώς που θέλετε.

  • Λέων

Θα σας χρειαστεί λίγη βοήθεια σήμερα. Χρειάζεστε κάποιον βοηθό στο φλερτ ή για να σας βοηθήσει να πάρετε μια απόφαση. Και αν καταφέρετε να μαζέψετε όλη την παλιοπαρέα θα μπορέσετε να οργανώσετε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό.

  • Παρθένος

Το μυαλό σας σήμερα δουλεύει τόσο γρήγορα, που μπορεί να παραμελήσετε το συναισθηματικό κομμάτι σε κάποιες καταστάσεις. Είναι όμως σημαντικό! Αφιερώστε χρόνο για να επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να αναπτυχθούν, και υπολογίστε τα ως ισότιμο παράγοντα.

  • Ζυγός

Σήμερα ίσως ψιθυρίσετε κάτι στο αυτί κάποιου. Και μπορεί να καταλήξετε να ξεράσετε κάποιο από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της καρδιάς σας σε έναν εντελώς άγνωστο. Ή μπορεί να μάθετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

  • Σκορπιός

Σκέφτεστε να βάλετε ένα στοίχημα στον έρωτα; Πόσο διατεθειμένοι είστε να χάσετε; Ίσως υπάρχει ένας τρόπος να επιτευχθεί αυτό που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρετε. Μήπως να δοκιμάζατε μια ευθεία προσέγγιση;

  • Τοξότης

Η αισιοδοξία σας είναι αξιοθαύμαστη, αλλά αν θέλετε να προχωρήσει η ερωτική σας ζωή τώρα, ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στους κατάλληλους ανθρώπους και καταστάσεις. Δείτε τα πράγματα όπως είναι και θα βρείτε τα θετικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να προχωρήσετε.

  • Αιγόκερως

Αν το ατελείωτο κουτσομπολιό έχει αρχίσει να σας σπάει τα νεύρα, γιατί δεν βάζετε προς συζήτηση ένα αμφιλεγόμενο θέμα; Μπορεί να καταφέρετε να βρείτε ουσιαστικό κοινό έδαφος με κάποιον/α ή μπορεί απλά να προκαλέσετε μια έντονη συζήτηση.

  • Υδροχόος

Πηγαίνετε εκεί όπου μαζεύονται όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι – σε μια πολιτική εκδήλωση, μια διάλεξη, μια ξενάγηση σε μουσείο – καταλαβαίνετε τι εννοούμε.Το μυαλό σας διεγείρεται και αν προστεθεί στην παρέα ένα δεύτερο «καυτό» μυαλό δεν θα αφήσετε τίποτα όρθιο.

  • Ιχθύες

Σήμερα ασχολείστε περισσότερο με τη συνέχιση των εξερευνήσεών σας παράγιανα διατηρήσετε όσα έχετε κατακτήσει ή να ορίσετε τον χώρο σας. Να είστε ανοιχτόμυαλοι με όλες τις ερωτικές δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments