Αθλητισμός

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Δοκιμάζεται στην Ιταλία

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Δοκιμάζεται στην Ιταλία
Λευτέρης Χουτεσιώτης: Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δοκιμάζεται από ιταλικό σύλλογο και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει συμβόλαιο.

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον στο δυναμικό του τον Έλληνα πορτιέρε, ο οποίος πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του thrylos24.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την Ιταλία, ο 25χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη και μάλιστα μακριά από την Ελλάδα. Η Κατάνζαρο, ομάδα από την Ιταλία δοκιμάζει το τελευταίο διάστημα τον Χουτεσιώτη, με στόχο να κρίνει εάν θα του προσφέρει συμβόλαιο.

Εάν όλα πάνε καλά και ο Χουτεσιώτης πείσει τους Ιταλούς, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου από την Ιταλία. Ο 25χρονος πορτιέρε ήταν επαγγελματίας από το 2014-15 στον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε αυτά τα πέντε χρόνια συνολικά εννιά εμφανίσεις με τους “ερυθρόλευκους”, τρεις στο πρωτάθλημα και έξι στο Κύπελλο, ενώ είχε κάνει ντεμπούτο στις 3 Απριλίου 2016 κόντρα στο Πανθρακικό.

Με Σουντανί η ευρωπαϊκή λίστα

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στην Μπασάκσεχιρ είχε τρεις αλλαγές. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Παπ Αμπού Σισέ, τον Μπόμπι Αλέν και τον Σουντανί.

Ο Σουντανί τις τελευταίες δύο εβδομάδες δούλεψε εντατικά, έκανε και έξτρα πρόγραμμα και πλέον είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμα και ως βασικός. Φυσικά οι πιθανότητες να ξεκινήσει κόντρα στην Μπασακσεχίρ στην Τουρκία είναι ελάχιστες, αλλά από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, ο 31χρονος άσος είναι σε θέση να βοηθήσει – αν παραστεί ανάγκη – ακόμη και από την αρχή.

Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Σουντανί και θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις πιο ευχάριστες παρουσίες στις διπλές αναμετρήσεις με την πολύ επικίνδυνη Μπασακσεχίρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments