Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Υψηλού κινδύνου τα παιχνίδια σύμφωνα με την UEFA

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Υψηλού κινδύνου τα παιχνίδια σύμφωνα με την UEFA
Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Υψηλού κινδύνου χαρακτήρισε η UEFA τη «συνάντηση» του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Οι Πειραιώτες νίκησαν εύκολα την Βικτόρια Πλζεν το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουλίου 2019, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Επόμενη αντίπαλος είναι η Μπασακσεχίρ, με την UEFA να ενεργοποιείται αμέσως, ένεκα της κλήρωσης μιας ελληνικής και μιας τούρκικης ομάδας.

Όπως ενημέρωσε επίσημα σήμερα τους δύο συλλόγους, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε Security Officer τον Βέλγο Nico de Pauw, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με τη διοργάνωση των ταξιδιών των δυο ομάδων και των αγώνων σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα.

Ολυμπιακός: Αλλαγές στις τιμές των διαρκείας μετά την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (4-0), εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Μπασαχσεκίρ ή στην χειρότερη των περιπτώσεων την είσοδό του στους ομίλους του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν θα αγωνίζονται σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβριο στην Ευρώπη, κάτι που φέρνει και την δεδομένη αλλαγή στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, μιας και οι αγώνες αυτόματα αυξάνονται.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για την αναπροσαρμογή που έγινε στις τιμές σε σχέση με την ανακοίνωση του περασμένου Μαΐου.

Ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα, όπως αποδείχθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Μπορεί το παιχνίδι να διεξήχθη στα μέσα του καλοκαιριού, όμως ο λαός του Ολυμπιακού στάθηκε στο πλευρό του και γέμισε το «Γ. Καραϊσκάκης». Τα εναπομείναντα διαρκείας, που είναι πλέον ελάχιστα, δείχνουν την πρόθεση των φίλων της ομάδας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδος και φυσικά στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments