Ελλάδα

Ακρόπολη: Βρετανίδα travel blogger κατηγορεί για ρατσισμό την ελληνική αστυνομία

Ακρόπολη: Βρετανίδα travel blogger κατηγορεί για ρατσισμό την ελληνική αστυνομία
Ακρόπολη: Η travel blogger, Adebola Sowemimo, κατήγγειλε πως την συνέλαβαν λόγω του ρούχου που επέλεξε να φορέσει.

Ακρόπολη: Διαστάσεις έχει λάβει στη Μεγάλη Βρετανία, το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή στο μουσείο της Ακρόπολης. Όπως αναφέρει στο twitter της, η travel blogger, Adebola Sowemimo, θέλησε να επισκεφθεί την Παρασκευή το μουσείο της Ακρόπολης, όμως, την έδιωξαν λόγω του ρούχου που επέλεξε να φορέσει.

«Πήγα στην Ακρόπολη στην Αθήνα σήμερα και με έδιωξαν από το μουσείο επειδή είχα ακατάλληλο ντύσιμο. Αυτό φορούσα», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Με συνέλαβε η ελληνική αστυνομία με ψευδείς κατηγορίες. Η ελληνική αστυνομία με έχει υπό κράτηση. Ο ρατσισμός στα καλύτερά του», συνέχισε.

Στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις που δέχθηκε, αποκάλυψε πως την συνέλαβαν επειδή σήκωσε το φόρεμά της, κάτι που ίδια διαψεύδει, ενώ τόνισε οτι η αστυνομία την γελοιοποίησε και την τραυμάτισε ψυχολογικά.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως όταν τη συνέλαβαν, δεν υπήρχε κάποιος μεταφραστής και πως είναι τυχερή που το αγόρι της ήταν εκεί και μπόρεσε να τη βοηθήσει με την μετάφραση.

Από την αστυνομία δεν έχει υπάρξει προς το παρόν κάποια αντίδραση. Πάντως δεν πάει αρκετός καιρός από τότε που μια πορνοστάρ είχε βρεθεί στην Ακρόπολη και είχε φωτογραφηθεί γυμνή. Συγκεκριμένα η πασίγνωστη πορνοστάρ Vicky Love, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγο της γυμνόστηθης φωτογράφησης με θέα τον Παρθενώνα.

Η 32χρονη πορνοστάρ από την Ουγγαρία, με τις 35 και πλέον ταινίες πορνό στο ενεργητικό της, εμφανίζεται σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές φωτογραφίες να σηκώνει το μπλουζάκι της και να αποκαλύπτει το στήθος της, δίχως να δίνει σημασία στους επισκέπτες που εκείνη την ώρα βρίσκονται στον Ιερό Βράχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments