Lifestyle

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας
Ευαγγελία Αραβανή: Η Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο περνά ένα υπέροχο καλοκαίρι στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου.

Ευαγγελία Αραβανή: Ξανά ερωτευμένη είναι η Ελληνίδα καλλονή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το “Secret”. Η ίδια φαίνεται να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της, έπειτα από τον χωρισμό της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ούσα πλέον ζευγάρι με τον Σπύρο Λάζαρη, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο γοητευτικός Έλληνας επιχειρηματίας περνά αρκετό χρόνο στον Πόρο, καθώς εκεί έχει χτίσει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Η Ευαγγελία Αραβανή φέρεται να τον έχει επισκεφθεί, αποφεύγοντας τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τις κοινοποιήσεις με επισήμανση στα social media οι οποίες θα μπορούσαν να “μαρτυρήσουν” αρκετά.

Ο νέος σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή, Σπύρος Λάζαρης, είναι 39 ετών. Το όνομά του είχε γραφτεί ξανά στις στήλες της showbiz, καθώς στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια, Στέλλα Καλλή. Ο Σπύρος Λάζαρης έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά -μεταξύ άλλων- στον όμορφο Πόρο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret, πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που όσοι τον γνωρίζουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Ο λόγος του χωρισμού με τον Οικονομόπουλο

Όπως είχε αναφέρει ο Νίκος Γεωργιάδης, στην εκπομπή Όλα λάθος του Πέτρου Κωστόπουλου, “Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή δεν πέρασαν το Πάσχα μαζί και χθες που εκείνος είχε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, εκείνη έλαμψε δια της απουσίας της. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα ανέβασε μια φωτογραφία από το Καβούρι. Γνωρίζω ότι δεν μένουν πια μαζί. Δεν ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός, ήταν βελούδινος».

Σύμφωνα με το ίδιο ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή έχουν χωρίσει από πριν το Πάσχα και, μάλιστα, δεν συγκατοικούν. Ακόμα μία απόδειξη ότι δεν είναι πια μαζί είναι το γεγονός ότι η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως έκανε παλαιότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments