Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο (3/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο (3/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (3/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (3/8/19).

  • Κριός

Σήμερα σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε να πείτε πριν το ξεστομίσετε. Το να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας και να επιλέγετε προσεκτικά τα λόγια σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μια περιττή διαφωνία με τον /τη σύντροφό σας.

  • Ταύρος

Το μάτι σας πέφτει πάνω σε κάτι σήμερα, και πρέπει να το αποκτήσετε. Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείτε σε κανέναν για την αγορά που κάνατε. Δίνετε τόσα στη σχέση σας, κάπου – κάπου έχετε το δικαίωμα να κάνετε κάτι μόνο για τον εαυτό σας.

  • Δίδυμοι

Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει σήμερα. Μπορεί να έχετε πολλά μικρά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε αλλά σε γενικές γραμμές τα καταφέρνετε μια χαρά. Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε στο σωστό δρόμο.

  • Καρκίνος

Εάν σήμερα αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί από όσο συνήθως, βασιστείτε για βοήθεια στον/στην αγαπημένο/η σας. Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο, αλλά αν μοιραστείτε το φορτίο μαζί του /της θα έρθετε πιο κοντά.

  • Λέων

Εργάζεστε σκληρά, οπότε μην είστε τόσο μετριόφρονες με τις επιτυχίες σας. Μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι βέβαιο ότι όταν μάθουν τις λεπτομέρειες θα εντυπωσιαστούν.

  • Παρθένος

Κάποια επαγγελματικά θέματα μπορεί να σας προκαλούν άγχος τον τελευταίο καιρό και να το μεταφέρετε στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να ενημερώσετε τον/τη σύντροφό σας για αυτό που σας συμβαίνει ώστε να μην νομίζουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σχέση σας.

  • Ζυγός

Μην φοβάστε να μοιραστείτε με τον/τη σύντροφό σας όσα έχετε στο μυαλό σας. Αν σας προβληματίζει κάτι, να είστε βέβαιοι ότι θα θέλουν να το μάθουν ώστε να μπορέσουν να σας βοηθήσουν.

  • Σκορπιός

Σήμερα παραδοθείτε στα τρυφερά συναισθήματα που θα σας κατακλύσουν. Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα παρασυρθείτε από μια δίνη πάθους, στην οποία θα είναι αδύνατον να αντισταθείτε. Χαλαρώστε και απολαύστε το!

  • Τοξότης

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτό που πιστεύετε εσείς ότι είναι το σωστό. Έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε τώρα και θέλετε το καλύτερο για τη σχέση σας. Μείνετε πιστοί στις αρχές σας και να είστε δυνατοί.

  • Αιγόκερως

Βρείτε μια νέα δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε μαζί με τον/τη σύντροφό σας και θα σας διεγείρει πνευματικά. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό. Απλά κάτι που θα απολαύσετε και οι δύο και θα σας προσφέρει θέματα που μπορείτε να συζητήσετε στη συνέχεια.

  • Υδροχόος

Η σχέση σας είναι τόσο παθιασμένη σήμερα που οι φίλοι σας αρχίζουν να ζηλεύουν. Όλοι θέλουν να μάθουν πώς σταθήκατε τόσο τυχεροί στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε. Απλά χαμογελάστε και ρίξτε τους ένα βλέμμα γεμάτο κατανόηση.

  • Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες σε όσα έχετε να κάνετε για να μην χαθείτε. Βεβαιωθείτε ότι θα καλύψετε πρωτίστως τις δικές σας ανάγκες. Ο χρόνος που θα περάσετε με τον/τη σύντροφό σας είναι επίσης σημαντικός.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments