Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο (3/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο (3/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (3/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (3/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο και δείτε πώς είναι τα πράγματα. Τα άστρα σήμερα ευνοούν τις σύντομες πνευματώδεις συζητήσεις, σαν αυτές που μπορείτε να κάνετε με έναν /μία – δυο σέξι τύπους /κοπέλες. Κάντε τη διαφορά τσεκάροντας μερικούς διαφορετικούς ιστότοπους και κοινωνικά δίκτυα.

  • Ταύρος

Ανταλλάξτε μερικά ακόμη e-mail με αυτό/αυτή τον/την κούκλο/α που γνωρίσατε στο διαδίκτυο πριν συμφωνήσετε να συναντηθείτε από κοντά. Διατηρήστε λίγο ακόμη το μυστήριο του απρόσωπου φλερτ. Κρατήστε μια στάση αναμονής και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

  • Δίδυμοι

Σήμερα ισχύει σίγουρα το ρητό «όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο» σε όλα: Περισσότερη κίνηση, περισσότεροι άνθρωποι, περισσότερες συζητήσεις, περισσότερες ιδέες. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα όπως επίσης και το να μάθετε ένα – δυο ευχάριστα πράγματα.

  • Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να σας γοητεύσει ιδιαίτερα κάποιος/α εξωστρεφής. Μπορεί να συνοδεύετε κάποιον φίλο σε ένα τολμηρό σχέδιο ή να επεκτείνετε τις επιλογές σας στα ραντεβού και να πέσετε πάνω σε έναν πιο επαναστατικό τύπο που σας εξιτάρει. Ή ίσως και τα δύο!

  • Λέων

Μια συζήτηση με έναν φίλο σήμερα θα σας βοηθήσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την ερωτική σας ζωή, για να μην αναφέρουμε και το πόσο καλά θα περάσετε. Ακούστε τους προσεκτικά. Σε σχέση με αυτό, μπορεί να σας ξέρουν καλύτερα από όσο ξέρετε εσείς τον εαυτό σας.

  • Παρθένος

Είστε πολύ έξυπνοι όταν λειτουργείτε με την ψυχρή λογική αλλά ίσως θα έπρεπε να καλλιεργήσετε περισσότερο την συναισθηματική σας νοημοσύνη. Προσπαθήστε να «διαβάσετε» προσεκτικά ανθρώπους και καταστάσεις.

  • Ζυγός

Ξαφνικά το να διευρύνετε το μυαλό και τις συζητήσεις σας γίνεται πιο ενδιαφέρον. Τι έχετε να απαντήσετε τώρα σε όποιον σας ρωτήσει «τι νέα;» Προσπαθήστε να βρείτε νέα τροφή για σκέψη. Ένα ενδιαφέρον βιβλίο είναι μια καλή αρχή.

  • Σκορπιός

Η προσεκτική παρατήρηση σε μη λεκτικές ενδείξεις αποδίδει καρπούς, προσφέροντας ποικιλία στις ερωτικές σας αλληλεπιδράσεις. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος, τόσο της δικής σας όσο και των άλλων. Τι σημαίνει ο τρόπος που σας κοιτάνε; Και τι είναι αυτό που δεν λένε;

  • Τοξότης

Αν έχει αρχίσει να τραβάει σε μάκρος η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων με κάποιον/α πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο, ίσως θα πρέπει να τολμήσετε να κάνετε την επόμενη κίνηση και να ζητήσετε να βγείτε ραντεβού. Θα αξίζει το ρίσκο.

  • Αιγόκερως

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να σκέφτεστε προσεκτικά τα θέματα της ερωτικής σας ζωής και στο να τα υπεραναλύετε… Και σε αυτή τη φάση μάλλον τείνετε προς το δεύτερο. Ζητήστε από κάποιον φίλο να σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τα πράγματα.

  • Υδροχόος

Κόψτε τις ανούσιες συζητήσεις και μπείτε σε πιο σημαντικά θέματα. Τι βιβλία διάβασαν τελευταία; Τι είδους ταινίες τους αρέσουν; Ταιριάζουν οι πολιτικές σας πεποιθήσεις με τις δικές τους;

  • Ιχθύες

Αν το αντέχετε, περιμένετε λίγο μέχρι να κάνετε την επόμενή σας κίνηση στον ερωτικό τομέα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο και μπορεί και να αποφύγετε μια κατάσταση που θα είναι δύσκολο να ερμηνευθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments