Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τo Σάββατο (3/8/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τo Σάββατο (3/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Σάββατο (3/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Σάββατο (3/8/19).

  • Κριός

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ζοριστήκατε αρκετά, αγαπητοί Κριοί. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να νιώθετε να είστε κοντά στο να ξεπεράσετε τα όριά σας. Ωστόσο, το σύμπαν θα σας προσφέρει τώρα μια ανάσα ανακούφισης. Η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να βελτιώνεται και το μέλλον σας θα φαντάζει πιο ρόδινο απ’ όσο φανταστήκατε. Μιλήστε ειλικρινά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και εκφράστε τα ζητούμενά σας. Τουλάχιστον στην κρεβατοκάμαρα, θα μπαίνετε και θα βγαίνετε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σας!

  • Ταύρος

Τα γεγονότα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα αυτές τις μέρες, αγαπητοί Ταύροι! Επειδή καλείστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, δεν πρέπει να αντιδράτε νευρικά. Ακόμα κι αν οι συγκυρίες σας ταράζουν ή σας βγάζουν από την πορεία σας, πρέπει να διατηρήσετε τη διαύγεια και την ψυχραιμία σας. Όσο πιο ανοικτοί φανείτε στο να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, τόσο πιο αίσια αποτελέσματα θα απολαμβάνετε στο μέλλον. Το νέο περιβάλλον θα συμβάλλει στην εκπλήρωση των προσδοκιών σας, άρα θα συμβάλλει στη δεκτικότητά σας να αναδιοργανωθείτε!

  • Δίδυμοι

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να αποκτά πιο αίσιο πρόσημο απέναντί σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή είναι η ευκαιρία σας, να αξιοποιήσετε το παράθυρο του χρόνου: Είναι όσος χρειάζεστε για να βάλετε σε σειρά τα μελλοντικά σας σχέδια και να περάσετε στην υλοποίησή τους. Πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας, προκειμένου να κατασταλάξετε για τη διαδρομή που θα χαράξετε στο εξής. Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε και με κάποια οικονομικά θέματα που χρειάζονται προσοχή. Η σοβαρή οπτική τους θα βελτιώσει και το περιβάλλον στον οικογενειακό σας κύκλο!

  • Καρκίνος

Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Τα άστρα ευνοούν την επίλυση όσων θεμάτων έχουν βαλτώσει και σας προβληματίζουν εδώ και καιρό. Πρέπει να ηρεμήσετε, για να καταφέρετε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Σύντομα θα δείτε ότι σημειώνετε πρόοδο και ανταμείβεστε για τους κόπους σας. Η ανακούφιση που θα νιώσετε, θα σας ωθήσει να μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη!

  • Λέων

Πολλές συγκυρίες έχουν αναστατώσει την καθημερινότητά σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Λέοντες! Αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε να εστιάσετε στους τομείς που χρίζουν προσοχής. Ωστόσο, πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία μας για να κάνετε άμεσους χειρισμούς. Πρέπει να επιλύσετε θέματα που παραμελήσατε για καιρό, να πάρετε τον χρόνο σας για να βρείτε ισορροπία μέσα στο καινούργιο περιβάλλον. Η συγκροτημένη σκέψη και μια συνετή στρατηγική, θα σας κάνουν ξανά δημιουργικούς και θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των ονείρων σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας, για να σας στηρίξουν στην ψυχολογική πτυχή αυτής της διαδρομής!

  • Παρθένος

Μην χάσετε στιγμή την επαγρύπνησή σας, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτή την περίοδο δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τυφλά όσους σας προσεγγίζουν, όσο κι αν δηλώνουν ότι θέλουν να σας βοηθήσουν. Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν τις πλέον αγνές προθέσεις, να προσβλέπουν σε κάποια οφέλη από εσάς. Αν κινηθείτε αργά και σταθερά, θα ελιχθείτε καλύτερα στις όποιες αλλαγές ή εκπλήξεις προκύψουν στην πορεία που έχετε χαράξει!

  • Ζυγός

Η χαρωπή διάθεση και η αίσια οπτική σας παίρνουν και πάλι την ανιούσα, αγαπητοί Ζυγοί! Αξιοποιήστε αυτή την ατμόσφαιρα για να κινηθείτε πιο δημιουργικά. Η ώθηση που λαμβάνετε, θα σας πάει προς τη σωστή κατεύθυνση για να κάνετε αλλαγές που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί χρειάζονται στρατηγικό χειρισμό και περιορισμό των αχρείαστων δαπανών. Αν και ο χρόνος σας θα είναι περιορισμένος, δεν πρέπει να αμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου σας ζητηθεί.

  • Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί, σας καλεί να τολμήσετε τον απαραίτητο εσωτερικό διάλογο, αγαπητοί Σκορπιοί. Όλα είναι κάπως θολά και μπερδεμένα στο μυαλό σας, γι’ αυτό χρειάζεστε εστίαση και διαύγεια. Αντί να σας καταβάλει ο πιθανός αρνητισμός στο περιβάλλον, χειριστείτε τον ως μια ευκαιρία αναθεώρησης των καταστάσεων. Η αξιολόγηση, η οργάνωση και οι απαραίτητες αλλαγές, θα σας αποτρέψουν από ακραίες και αναποτελεσματικές αντιδράσεις

  • Τοξότης

Έχει φτάσει η στιγμή να ορίσετε αυτές που θέλετε ως νέες βάσεις στη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να προστατευθείτε από τα προβλήματα και τις καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Επιδείξτε την αποφασιστικότητα που αρμόζει στις δυναμικές εξελίξεις που θέλετε να πετύχετε. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε κάπως, προκειμένου να βρείτε την ισορροπία σας. Μην αντισταθείτε σε αυτή την παρόρμηση, ακούστε το ένστικτό σας!

  • Αιγόκερως

Πολλές διαδοχικές εξελίξεις προβλέπεται θα διαταράξουν τη ρουτίνα σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μην θορυβήστε, η ανατροπή του προγράμματος έχει στόχο να σας δείξει τις λύσεις σε προβλήματα που έχετε αφήσει να χρονίσουν. Από την πλευρά σας, διατηρήστε την ψυχραιμία και την εστίασή σας: Έτσι θα καταφέρετε να μπείτε σε αποδοτική πορεία και να προσαρμοστείτε γρήγορα στα καινούργια αίσια δεδομένα!

  • Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για ανανεώσεις και θετικές αλλαγές, αγαπητοί Υδροχόοι; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να μελετήστε όλες τις πτυχές των σχεδίων σας για το μέλλον, με βάση τα καινούργια δεδομένα και με γνώμονα την πιο ενδεδειγμένη στρατηγική προόδου. Έτσι θα λύσετε και όσα θέματα σας κρατούσαν πίσω. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Παρά τον φόρτο εργασίας σας, μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε!

  • Ιχθύες

Πολλά θέματα σας έχουν απογοητεύσει και αναστατώσει, αγαπητοί Ιχθύες… Έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες κι αυτό σας έχει κουράσει, γι’ αυτό χρειάζεστε άμεσα επαναφόρτιση των αντοχών σας. Παραμείνετε εστιασμένοι στις ανάγκες της περιόδου και κάντε ένα βήμα την κάθε φορά. Διαφορετικά, θα βυθίζεστε όλο περισσότερο σε έναν βάλτο απραξίας και θα ακολουθείτε λάθος διαδρομές. Η επιλογή είναι δική σας

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments