Ελλάδα

Blue Star Naxos: Επέστρεψε στον Πειραιά λόγω βλάβης – Απίστευτη ταλαιπωρία για 1365 επιβάτες

Blue Star Naxos: Επέστρεψε στον Πειραιά λόγω βλάβης – Απίστευτη ταλαιπωρία για 1365 επιβάτες
Blue Star Naxos: Το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη και ο καπετάνιος αποφάσισε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Blue Star Naxos : Απίστευτη ταλαιπωρία για 1.365 επιβάτες του πλοίου, οι οποίοι αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις 06:45 το πρωί της Κυριακής από τον Πειραιά. Το πλοίο ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιό του για Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι και Κατάπολα, όμως λίγο πριν τις 10.00 π.μ και καθώς έπλεε ανάμεσα σε Κέα (Τζιά) και Κύθνο παρουσίασε μηχανική βλάβη και έτσι ο καπετάνιος αποφάσισε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Οι επιβάτες έκπληκτοι άκουσαν από τα μεγάφωνα για τη βλάβη και στη συνέχεια είδαντο πλοίο να στρίβει και να χαράζει ρότα για την επιστροφή στο λιμάνι από όπου είχαν ξεκινήσει. Στο μεταξύ ενημερώθηκαν ότι όταν επιστρέψουν στον Πειραία θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με άλλα πλοία.

Το Blue Star Naxos έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι με τους επιβάτες να πληροφορούνται πως η ταλαιπωρία τους θα έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία οι επιβάτες για Πάρο, Νάξο και Αμοργό θα αναχωρήσουν στις 7 το απόγευμα με το Highspeed 4 και οι υπόλοιποι στις 21:00 με το «αδελφό» πλοίο της εταιρείας, το Blue Star Paros για Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κουφονήσι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments