Lifestyle

Αυτή είναι η φωτογραφία γνωστού Έλληνα παρουσιαστή με τρεις γυναίκες για την οποία συζητάνε όλοι

Αυτή είναι η φωτογραφία γνωστού Έλληνα παρουσιαστή με τρεις γυναίκες για την οποία συζητάνε όλοι
Γνωστός παρουσιαστής με παρουσία σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς ανέβασε μια φωτογραφία με τρεις γυναίκες που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει συστηθεί στο Ελληνικό κοινό από την παρουσία του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “World Party”. Μαζί με τον κολλητό του Σάκη Τανιμανίδη γύρισε όλο τον κόσμο. Γενικότερα είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τα ταξίδια. Εκτός από το να γυρίζει τον κόσμο, ο Γιώργος Μαυρίδης έχει άλλη μια αδυναμία. Αυτή δεν είναι άλλη από την τάση του στο ωραίο φύλλο.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε πριν από λίγες μέρες μια φωτογραφία που προκάλεσε σάλο. Ο κορυφαίος Tattoo artist  δημοσίευσε μια εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram παρέα με τρεις γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες ήταν αυτές γιατί ήταν γυρισμένες πλάτη. Βέβαια μαζί τους ήταν και η “Μολύ”. Πρόκειται για την σκυλίτσα του Μαυρίδη την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Γιώργος Μαυρίδης: Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Μαυρίδης, είναι μια underground αυτοδημιούργητη και πολύπλευρη προσωπικότητα.Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με όπλο την τέχνη του, τη ζωγραφική. Πέρασε την εφηβεία του ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ , κάνοντας graffity τα οποία υπέγραφε ως Goonies 4 και ξεκινώντας να βαράει τατουάζ.

Καταξιωμένος πλέον στο χώρο του και ύστερα από πολλά βραβεία σε εγχώρια και διεθνή tattoo conventions , το studio του, « Tattooligans» δουλεύει στη βάση του , τη Θεσσαλονίκη και ο ίδιος ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλη την υφήλιο, κάνοντας το μυθιστόρημα « Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» να μοιάζει απλά ένα επεισόδιο του World Party.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments