Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (5/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (5/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Σήμερα μπορεί να μην αισθάνεστε και πολύ καλά. Επαναπρογραμματίστε συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις για μια άλλη μέρα. Η κακή σας διάθεση μπορεί να καταστρέψει κάτι περισσότερο από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

  • Ταύρος

Η γραμμές της επικοινωνίας σας μπορεί να μπλοκάρουν σήμερα, αν αφήσετε τον επικριτικό σας εαυτό να πάρει όλες τις αποφάσεις. Κρατήστε τις κρίσεις σας για τον εαυτό σας. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε οι ξενέρωτοι της παρέας. Προσφέρετε υποστήριξη και ενθάρρυνση στους άλλους, για να τους επιτρέψετε να μοιραστούν ανεμπόδιστα τις ιδέες τους μαζί σας.

  • Δίδυμοι

Δεν είναι κακό να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Ωστόσο, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είστε επιμελείς με τα οικονομικά σας και να είστε τσιγκούνηδες. Διαπραγματευτείτε εκεί που πρέπει αλλά μην κάνετε παζάρια όταν είστε με φίλους ή σε ραντεβού.

  • Καρκίνος

Είναι μια καλή μέρα για να είστε αποφασιστικοί. Κάντε την κίνησή σας προς κάποιον/α που μέχρι τώρα θαυμάζατε μόνο από μακριά. Αποφύγετε τα υπονοούμενα και ακολουθήστε μια πιο ευθεία προσέγγιση. Η τόλμη σας θα επιταχύνει την διαδικασία περισσότερο από ένα παθητικό φλερτ. Κερδίστε τους με το σπαθί σας!

  • Λέων

Σήμερα η επιμονή σας ανταμείβεται σε ο,τιδήποτε και αν κάνετε. Είτε αφορά κάποιο χρονοβόρο καθήκον είτε κάτι που έχει σχέση με το αντικείμενο το πόθου σας, οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν τα μέγιστα. Μην τα παρατάτε. Συνεχίστε!

  • Παρθένος

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Αλλά δε χρειάζεται να την αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Βασιστείτε στους φίλους σας για υποστήριξη και ενθάρρυνση προκειμένου να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν! Δώστε τους την ευκαιρία να σας δείξουν τι μπορούν να κάνουν για εσάς.

  • Ζυγός

Βάλτε το κεφάλι κάτω και ολοκληρώστε σημαντικά καθήκοντα πριν βγείτε έξω για να διασκεδάσετε. Οι καθυστερημένες προθεσμίες θα τριβελίζουν όλη μέρα το μυαλό σας αν δεν κατορθώσετε να διαγράψετε έστω κάποια πράγματα από την ατελείωτη λίστα με τις υποχρεώσεις σας.

  • Σκορπιός

Δείξτε λίγη επιείκεια στον εαυτό σας σήμερα. Βάλτε στην άκρη τις συνηθισμένες σας ανασφάλειες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Είστε τόσο συμπονετικός φίλος για όλους τους άλλους. Τώρα ήρθε η στιγμή να γίνετε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας.

  • Τοξότης

Δεν περιστρέφονται όλες οι σχέσεις γύρω από τη σωματική έλξη ανάμεσα σε δύο άτομα. Κάποιες φορές η πιο βαθιά αλληλεπίδραση με κάποιον/α ξεχωριστό/ή μπορεί να είναι πλατωνική. Μην υποτιμάτε τη δύναμη μιας στενής φιλικής σχέσης.

  • Αιγόκερως

Οι άλλοι μπορεί να αντιδρούν υπερβολικά σε κάτι που είχατε πει παλαιότερα. Αντί να παίρνετε αμυντική στάση, ίσως είναι καλύτερα να απολογηθείτε και να προχωρήσετε με όσα θέλετε να κάνετε. Ακόμη και αν έχετε δίκιο, κάποιες φορές δεν αξίζει να μαλώσετε για αυτό.

  • Υδροχόος

Σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά μια πιθανή ερωτική σχέση. Αν αρχίσετε να αναλύετε υπερβολικά την κατάσταση, μπορεί να χάσετε την ευκαιρία σας να δράσετε. Μπορείτε να σκεφτείτε όλα αυτά τα «τι θα γινόταν αν» αργότερα. Τώρα είναι ώρα για δράση!

  • Ιχθύες

Μπορεί να είναι δύσκολο να τρέφετε ερωτικά συναισθήματα για κάποιον/α αν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Ο έρωτας στο γραφείο μπορεί να είναι συναρπαστικός αλλά και αμήχανος, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Βαδίστε προσεκτικά και να είστε διακριτικοί, αν δε θέλετε να σας κουτσομπολεύουν οι συνάδερφοί σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments