Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Αφήνει “στην άκρη” τη μεταγραφή μέσου – Το πλάνο για την τριάδα

Γιώργος Δώνης: Αφήνει “στην άκρη” τη μεταγραφή μέσου – Το πλάνο για την τριάδα
Γιώργος Δώνης: Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έχει επιλογές στον άξονα και ως εκ τούτου δεν θέτει ως προτεραιότητα τη μεταγραφή "οκταριού".

Γιώργος Δώνης: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη», ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την αναζήτηση για μεταγραφή παίκτη για τη μεσαία γραμμή, ως οκτάρι, καθώς στο 4-3-3 που φαίνεται ότι θα χρησιμοποιεί φέτος ο Δώνης υπάρχουν οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης, ενώ αναμένεται και άλλη μια προσθήκη (εξάρι) για την τριάδα του άξονα. Πλην των Κουρμπέλη, Δώνη και της μεταγραφής εξαριού, ο Γιώργος Δώνης έχει προκρίνει τις επιλογές των Ζαχίντ, Κολοβού και Μπουζούκη ως εναλλακτικές για τον άξονα. Κάπως έτσι, κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται να τεθεί σε προτεραιότητα η μεταγραφή ενός χαφ, με το θέμα να μένει στην άκρη. Αντίθετα, οι πράσινοι προχωρούν κανονικά το θέμα του “εξαριού”, με τον Τζακ Ρόντγουελ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξε η φήμη πως ο 28χρονος Άγγλος αμυντικός χαφ βρίσκεται στην Αθήνα, με την “πράσινη” ΠΑΕ να διαψεύδει τα όσα έχουν γραφτεί σε αρκετές ιστοσελίδες του αθλητικού Τύπου. Οι “πράσινοι” σχολίαζαν ότι όντως ενδιαφέρονται για τον Ρόντγουελ, όμως δεν τον έχουν φέρει στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις. Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του Ρόντγουελ, ο οποίος έχει λάβει την πρόταση του Παναθηναϊκού και έχει ακούσει το πλάνο του Νταμπίζα, αποχωρώντας από την Ελλάδα δίχως να έχει συμφωνήσει, αλλά έχοντας σοβαρά υπόψιν την προοπτική μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, οι πράσινοι “τρέχουν” και την υπόθεση μεταγραφής ενός ακόμη εξτρέμ. Αιτία; Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού. Στο τριφύλλι αποφάσισαν να θέσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή στη λίστα προκειμένου να “ψηθεί” και να επιστρέψει έχοντας παιχνίδια στα πόδια του.

Με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Εμμανουηλίδη, ανοίγει ο δρόμος για την προσθήκη ενός ακόμη εξτρέμ. Παράλληλα, οι “πράσινοι” τσεκάρουν και την εγχώρια αγορά, όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να “σκάσει” πρόταση για τον Διούδη εντός Αυγούστου. Κάτι που αν συμβεί θα αφήσει κενό στη θέση “1”, με περιπτώσεις όπως του Γλύκου και του Κυριακίδη να “παίζουν” στα πράσινα ρεπορτάζ. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, το θέμα του τερματοφύλακα θα ανοίξει μόνο εάν υπάρξει αποχώρηση ενός από τους δύο πορτιέρε, του Διούδη ή του Κότσαρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments