Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (6/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (6/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (6/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (6/8/19).

Κριός

Αν σήμερα αισθάνεστε κάπως διαφορετικοί, είναι επειδή μάλλον είστε. Έχει αλλάξει κάτι βαθιά μέσα στην ψυχή σας και είστε έτοιμοι να βιώσετε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής εγγύτητας με κάποιον/α. Μην αφήνετε την ένταση των συναισθημάτων σας να σας τρομάξει.

Ταύρος

Μήπως όταν φτιάξατε το διαδικτυακό σας προφίλ δεν περνάγατε και την καλύτερη μέρα σας; Αν ναι, δεν αντανακλά την αληθινή σας προσωπικότητα. Σήμερα είστε στην κατάλληλη διάθεση για να σκιαγραφήσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο και αναθεωρήστε τα λόγια σας. Στη συνέχεια παρακολουθήστε τα σχόλια να αυξάνονται διαρκώς.

Δίδυμοι

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως μπερδεμένα αυτή την περίοδο. Το μυαλό σας θέλει ένα πράγμα και η καρδιά σας άλλο. Και εσείς είστε κολλημένοι κάπου στη μέση. Προσπαθήστε να κατευνάσετε τα συναισθήματά σας, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε λογικά. Θα βρείτε την σωστή απάντηση.

Καρκίνος

Το ερωτικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα οξυμένο σήμερα. Ό,τι και αν λένε οι φίλοι σας, εσείς έχετε τον τρόπο να μεταφράζετε σωστά τη γλώσσα του σώματος και τα μη λεκτικά σημάδια. Ακούστε τη διαίσθησή σας, ακούστε την καρδιά σας – και αγνοήστε ότι σας λέει το μυαλό σας.

Λέων

Σήμερα συμπεριφερθείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Κάποιος/α παρακολουθεί κάθε σας κίνηση και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να σας προσεγγίσει. Όταν το κάνει, παίξτε το άνετοι. Μπορεί να πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία – να έχετε ανοιχτό μυαλό.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε το ένα σας μάτι κολλημένο στο ρολόι και το άλλο στην οθόνη του υπολογιστή. Περιμένετε να σας έρθει ένα ενδιαφέρον e-mail αλλά καλό θα ήταν να έχετε στο νου σας και την ώρα. Δεν θέλετε να χάσετε μια διασκεδαστική έξοδο στην πόλη απόψε. Οπότε τελειώστε τη δουλειά σας και ετοιμαστείτε για ξεφάντωμα.

Ζυγός

Κρατήστε τις αποστάσεις σας από αυτό/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα. Σίγουρα υπάρχει κάτι μεταξύ σας αλλά χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί. Αφήστε τα πράγματα να ωριμάσουν πριν κάνετε την επόμενή σας κίνηση.

Σκορπιός

Σήμερα θα αναγκαστείτε να συνεργαστείτε με κάποιον/α, με τον/την οποίο/α σας σηκώνεται η τρίχα. Γνωρίστε τους καλύτερα πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Ανάμεσά σας μπορεί να ρέει φυσικά η δημιουργικότητα και η συνεργασία. Δώστε τους μια ευκαιρία.

Τοξότης

Είστε πολύ σέξι τώρα. Κάποιος/α που σας παρακολουθεί από μακριά, θέλει να σας πλησιάσει αλλά αισθάνεται τρομοκρατημένος/η. Δημιουργήστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα γύρω σας – γελάστε περισσότερο και μην ξεχνάτε να φλερτάρετε.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε είτε να το παίξετε εκ του ασφαλούς είτε να βγείτε από την ζώνη άνεσής σας. Αν επιλέξετε το πρώτο, μην περιμένετε πολλές περιπέτειες. Αλλά αν πάρετε το ρίσκο, θα γνωρίσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα – και πολύ πιθανόν κάποιον/α χαριτωμένο/η και αδέσμευτο/η.

Υδροχόος

Σκεφτείτε αυτή την ερωτική κατάσταση στην οποία πάτε να μπλέξετε – σας φαίνεται πολύ εύκολη; Ή μήπως αισθάνεστε απελπισμένοι; Αν ισχύει το δεύτερο, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να υποχωρήσετε. Αποφύγετε τα λάθη από νωρίς για να προλάβετε άσχημες καταστάσεις στη συνέχεια. Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο.

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να πάτε αυτή τη διαδικτυακή σχέση στο επόμενο επίπεδο. Κανονίστε μια συνάντηση με κάποιον/α διαδικτυακό φίλο/η. Κρατήστε χαμηλές τις προσδοκίες σας και αν τελικά δεν υπάρχει χημεία ανάμεσα σας, κανένα πρόβλημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments