Διεθνή

Νέα Υόρκη: Μία εξάτμιση προκάλεσε πανικό στην Times Square (vid)

Νέα Υόρκη: Μία εξάτμιση προκάλεσε πανικό στην Times Square (vid)
Νέα Υόρκη: Κρότος εξάτμισης προκάλεσε ταραχή στην Times Square, με τον κόσμο να πιστεύει πως πρόκειται για πυροβολισμό.

Νέα Υόρκη: Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από το “διπλό” μακελειό που συγκλόνισε τις ΗΠΑ και κατ’ επέκταση όλο τον κόσμο. Οι επιθέσεις στο Οχάιο και το Ελ Πάσο άφησαν πίσω τους δεκάδες θύματα και σκόρπισαν τον τρόμο στους πολίτες μιας χώρας που δέχεται αρκετά συχνά ανάλογα πλήγματα. Ο τρόμος έχει καταβάλλει τους ανθρώπους, οι οποίοι προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια, όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, καθώς, όπως έχει διδάξει η ιστορία από τις πρόσφατες περιπτώσεις mass shooting, το κακό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Υπό αυτό το πρίσμα, είδαμε σκηνές πανικού στη διάσημη Times Square της Νέας Υόρκης.

Ο κρότος της εξάτμισης διερχόμενης μοτοσικλέτας προκάλεσε ταραχή, με τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, πιστεύοντας ότι πρόκειται για πυροβολισμό. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Times Square το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα) και επαναλήφθηκε στη διασταύρωση της Eighth Avenue με τη West 42nd Street, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Το βίντεο με τους ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν, έχει κάνει το γύρο των social media.

Τραμπ: “Να εκτελούνται οι δράστες μαζικών επιθέσεων”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε υπέρ της «ταχείας» εκτέλεσης των δραστών πολύνεκρων επιθέσεων, στον απόηχο των δύο μακελειών που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ αυτό το Σαββατοκύριακο. «Δίνω εντολή στο υπουργείο Δικαιοσύνης να προτείνει έναν νόμο που θα εγγυάται ότι αυτοί που διαπράττουν εγκλήματα μίσους και μαζικές δολοφονίες θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή κι ότι αυτή η ποινή θα εφαρμόζεται ταχέως, με αποφασιστικότητα και χωρίς χρόνια άχρηστων καθυστερήσεων» υπογράμμισε από τον Λευκό Οίκο.

Οι μαζικές δολοφονίες που βύθισαν στο πένθος την Αμερική αποτελούν «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για «σατανικές επιθέσεις» εναντίον του έθνους μας, αναφερόμενος στις επιθέσεις στο Τέξας και το Οχάιο, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 29 άνθρωποι. Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα ενεργήσει κατεπειγόντως με αποφασιστικότητα μετά αυτά τα αιματηρά περιστατικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments