Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (7/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (7/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (7/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (7/8/19).

Κριός

Η ενέργειά σας σήμερα είναι στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε την για να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας που μοιάζουν να μην τελειώνουν ποτέ. Όταν τελειώσετε πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε για χορό, για να τεστάρετε τα επίπεδα της αντοχής σας.

Ταύρος

Να είστε ανεκτικοί με όσους δεν μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με εσάς για τον έρωτα. Δεν είναι απαραίτητο όλες οι σχέσεις να δημιουργούνται με τον παραδοσιακό τρόπο ή να είναι εύκολο να τις κατανοήσετε. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Να θυμάστε ότι κάθε άνθρωπος δείχνει την αγάπη του με διαφορετικό τρόπο και θα πρέπει να δείχνετε σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Δίδυμοι

Επειδή είστε ισχυρογνώμονες, δεν σημαίνει ότι έχετε και δίκιο. Οι παθιασμένες απόψεις σας μπορεί να είναι γοητευτικές, αρκεί να αποφύγετε να απορρίπτετε όσους δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς. Ο σεβασμός προς τις απόψεις των άλλων θα σας φέρει περισσότερους θαυμαστές.

Καρκίνος

Αν δείξετε τα ταλέντα σας σήμερα θα προσελκύσετε την προσοχή κάποιου/κάποιας. Απλά προσέξτε μην το παρακάνετε. Θέλετε να τους γοητεύσετε και όχι να τους τρομάξετε. Αν αποκαλύψετε υπερβολικά πολλά πράγματα για εσάς από την αρχή, δεν θα αφήσετε κανένα μυστήριο που να θέλουν να ανακαλύψουν.

Λέων

Σήμερα είναι δύσκολο να πείτε «όχι» σε κάποιον/α που γνωρίζει τις αδυναμίες σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε μια δύσκολη κατάσταση, είναι να κρατήσετε περιορισμένες επαφές με αυτό το άτομο. Αντιμετωπίστε τις ανεπάρκειές σας όταν θα έχετε την κατάλληλη υποστήριξη.

Παρθένος

Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και οι φίλοι σας είναι το ίδιο τυχεροί. Μην καυχιέστε διαρκώς για τα επιτεύγματά σας. Με λίγη ταπεινότητα θα πάτε πολύ μπροστά.

Ζυγός

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν καμία σημασία αν δεν είστε επικεντρωμένοι στο τελικό αποτέλεσμα. Οραματιστείτε την κατάληξη μιας σχέσης και εργαστείτε αντίστροφα από εκείνο το σημείο. Αν βλέπετε τον εαυτό σας να είναι με κάποιον/α για πάντα, μην τους συμπεριφέρεστε σαν να είναι περαστικοί στη ζωή σας.

Σκορπιός

Προσέξτε όταν κάνετε την πρώτη επαφή με κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Μήπως του έχετε πάρει τα αυτιά, μιλώντας όλη μέρα για τη δουλειά σας, για το πώς περάσατε τη μέρα σας, για τα ενδιαφέροντά σας ή για το κατοικίδιό σας; Ή μήπως γίνεστε υπερβολικά σαρκαστικοί μαζί του; Δώστε προσοχή στην εντύπωση που δίνετε και προσπαθήστε να την αλλάξετε προς το καλύτερο.

Τοξότης

Η αισιόδοξη στάση σας προσφέρει πολύ περισσότερα από το να κάνει τους άλλους να χαμογελούν. Η δύναμη της θετικής σκέψης μπορεί να σας βοηθήσει να οραματιστείτε τον τρόπο για να δημιουργήσετε την ιδανική ερωτική σχέση. Μπορείτε να την κάνετε πραγματικότητα, αρκεί να το πιστέψετε.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι φίλοι σας απαιτούν πολύ από το χρόνο σας και η υπομονή σας έχει αρχίσει να εξαντλείται. Σκεφτείτε τρόπους για να βρίσκεστε με πολλούς από τους φίλους σας ταυτόχρονα, αντί να συναντιέστε ξεχωριστά με καθέναν από αυτούς. Με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιήσετε καλύτερα τις 24 ώρες της ημέρας σας.

Υδροχόος

Είστε υπέροχοι αλλά κανείς δεν θα το μάθει αν δεν βγείτε εκεί έξω. Συναναστραφείτε με άλλους ανθρώπους και δείξτε τους πόσο κοινωνικοί είστε, αρχίζοντας να αποδέχεστε μερικές προσκλήσεις και βγαίνοντας έξω.

Ιχθύες

Κατά τη διάρκεια ενός βαρετού ραντεβού, προσποιηθείτε ότι είστε πράκτορας του FBI και ερευνάτε μια υπόθεση. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μπορεί να βρείτε πιο ενδιαφέρουσα τη συζήτησή σας αν προσποιηθείτε ότι αποτελεί κομμάτι της ανακριτικής διαδικασίας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments