Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην ΚΑΕ

ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην ΚΑΕ
ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι της διοίκησης και του Ερασιτέχνη να συνεχίζουν να περιμένουν οικονομική βοήθεια.

ΠΑΟΚ: Σε πολύ δύσκολες καταστάσεις οδηγείται η ΚΑΕ. Οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη πάνω στα οικονομικά θέματα, τα οποία “καίνε” . Οι άνθρωποι της διοίκησης και του Ερασιτέχνη να συνεχίζουν να περιμένουν οικονομική βοήθεια από επιφανείς οπαδούς του Δικεφάλου αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Στην τελευταία ΓΣ της ομάδας, υπήρξε η προσδοκία της βοήθειας από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη αλλά και επιφανών ανθρώπων της πόλης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να βρίσκεται χθες στο Βελιγράδι, όπου και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Παρτιζάν. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα γίνει κάποια επαφή με το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη.

Ουσιαστικά εδώ και καιρό διοίκηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, ενώ γίνεται πολλή κουβέντα στη Θεσσαλονίκη για τη διαχείρισή της και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα πολλά για το συγκεκριμένο θέμα. Την ίδια ώρα, δεν έχουν γίνει κάποιες κινήσεις ως τώρα προκειμένου να βρεθεί εναλλακτική λύση από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Φυσικά, θα πρέπει άπαντες να έχουν στο μυαλό τους, πως υπάρχει και ο κίνδυνος για νέους αποκλεισμούς από την FIBA και για τους Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο, Σχίζα που θα κινηθούν για την απεμπλοκή από τα συμβόλαια τους, αν δεν βρεθεί λύση άμεση.

ΠΑΟΚ: Τα 3 εκατομμύρια ευρώ φθάνουν τα χρέη της ΚΑΕ

Έγκριση ισολογισμού, επιβεβαίωση χρεών ύψους 3εκ. ευρώ και πρόθεση αξιοποίησης του νομοθετικού πλαισίου για την πληρωμή των οφειλών προς το Δημόσιο σε 120 δόσεις περιλάμβανε η τελευταία  γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στη διαδικασία βρέθηκε το 75.5% των μετόχων της εταιρίας, ενώ έδωσαν το «παρών» και δύο εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων. Η έγκριση του ισολογισμού με την ταυτόχρονη απαλλαγή των μελών ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία, για να ακολουθήσει συζήτηση με τους οπαδούς αλλά και σκιαγράφηση της οικονομικής κατάστασης της ΚΑΕ.

Επιβεβαιώθηκε ότι το ύψος των χρεών ανέρχεται στα 3εκ. ευρώ, δίχως να υπολογίζονται οι (περίπου) αντίστοιχες οικονομικές διευκολύνσεις από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, στάθηκε στην ανάγκη εύρεσης ιδιοκτήτη. Παρόντες ήταν επίσης ο κάτοχος του 51%, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, καθώς επίσης και οι Δημοκράτης Παπαδόπουος, Χρήστος Καραμπέρης, Άρης Καρακούσης, Πόλυς Κατσιώρας, Μιλτιάδης Κανώτας.

Στο Δημόσιο οφείλεται ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και επί τούτου, εκφράστηκε η πρόθεση αξιοποίησης του νομοθετικού πλαισίου των «120 δόσεων». Συνολικά, σκιαγραφήθηκε η (εξαιρετικά δύσκολη) οικονομική κατάσταση της εταιρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments