Αθλητισμός

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Έλληνα φόργουορντ

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Έλληνα φόργουορντ
Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα φόργουορντ, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Το κλίμα αμφιβολίας που υπήρχε στις τάξεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα έβαζε «φρένο» σε όποιες συζητήσεις μπορούσαν να υπάρξουν όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Άλλωστε, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης ουσιαστικά είχαν πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Ουσιαστικά, στην πραγματικότητα είχαν μόνο την ευθύνη διαχείρισης συγκεκριμένων καταστάσεων.

Φυσικά, έρευνα αγοράς και επαφές με παίκτες γίνονταν και πλέον μετά και τη συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος χρηματοδότησε την ΚΑΕ αποκλειστικά και μόνο για την διευθέτηση των υποχρεώσεων της προς το δημόσιο (εφορία, ΙΚΑ), ώστε να συμπληρωθεί ανεμπόδιστα και εμπρόθεσμα ο φάκελος που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ, για την έκδοση πιστοποιητικού στο νέο πρωτάθλημα μπάσκετ, έχει φτάσει η στιγμή να ξεκινήσουν και οι επίσημες συζητήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Gazzetta.gr», ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εκφράσει τον ενδιαφέρον του για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς κι εντός των επόμενων ωρών σκοπεύουν να το μετουσιώσει με την κατάθεση επίσημης πρότασης. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές έχουν αναλύσει το οικονομικό πλαίσιο επί του οποίου θα κινηθούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι ευνόητο ότι ο αγωνιστικός προϋπολογισμός θα μειωθεί κατά περίπου 20%, θέλουν όμως να διατηρήσουν το επίπεδο αγωνιστικότητας της ομάδας.

Ο έμπειρος φόργουορντ έχει στα χέρια του τουλάχιστον μία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, στην περίπτωση όμως που α) διαπιστώσει ότι όντως ο ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς δεν θα είναι όμοιος (σε επίπεδο πληρωμών) με αυτόν της περσινής και β) ότι η ομάδα θα διατηρήσει ψηλά τον πήχη των στόχων, βλέπει με θετική πρόθεση το ενδιαφέρον του Δικεφάλου. Παράλληλα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν αρχίσει να διευθετούν και αρκετά από τα θέματα εντός της ομάδας.

Η πλευρά του Βαγγέλη Μαργαρίτη σκοπεύει να το αποδεχθεί δεδομένου του ότι ο έμπειρος παίκτης δεν έχει πλέον στα χέρια του καλύτερη πρόταση σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα του Λίνου Χρυσικόπουλου καθώς η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ, γι’ αυτό οι όποιες συζητήσεις έγιναν είχαν ως κατεύθυνση την αποδέσμευσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments