Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ανεβάζει στροφές για την επιστροφή του

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ανεβάζει στροφές για την επιστροφή του
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο έμπειρος εξτρέμ συνεχίζει την αποθεραπεία του προκειμένου να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μετά από μια εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο έμπειρος επιθετικός έμεινε ελεύθερος και έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο. Να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η πρώτη του χρονιά στο λιμάνι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο σε ένα παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα.

Ο Λάζαρος υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε σχεδόν όλο το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την προετοιμασία και τα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να μην τον υπολογίζει άμεσα, αλλά εξακολουθεί να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολουθεί από κοντά την αποθεραπεία του και δεν βλέπει την ώρα να τον έχει και πάλι στη διάθεση του.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ανεβάζει ρυθμούς ο διεθνής εξτρέμ

Η προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μπασακσεχίρ την Τρίτη (13/8) συνέχισε το Σάββατο ο Ολυμπιακός με πρωινή προπόνηση.Σε αυτήν ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιώργο Ξενιτίδη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Ωστόσο, ο Λάζαρος ανέβασε σε μια ακόμα προπόνηση ρυθμούς, δείχνοντας έτσι ότι αργά ή γρήγορα η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είναι θέμα χρόνου.

Το πότε ο Λάζαρος θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θα μπουν στη διαδικασία να τον βάλουν στα βαθιά. Άλλωστε οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν σημαντικά στα άκρα της επίθεσης το φετινό καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments