Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης: “Πρόδωσε” την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ

Μάριος Σιαμπάνης: “Πρόδωσε” την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ
Μάριος Σιαμπάνης: Ο νεαρός τερματοφύλακας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλική ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάριος Σιαμπάνης: Από τα μισά της περσινής σεζόν είχε γίνει γνωστό ότι ο Μάριος Σιαμπάνης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός γκολκίπερ γνώριζε ότι δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα και επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του. Για περίπου έξι μήνες δεν αγωνίστηκε καθόλου με την Κ19 του “δικεφάλου”. Πολλές ομάδες εξέτασαν την περίπτωση του. Μια από αυτές ήταν και ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, οι “πράσινοι” φάνταζαν το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του για μεγάλο διάστημα. Τελικά ο Ολυμπιακός μπήκε σφήνα στην υπόθεση και συμφώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μόλις ο νεαρός έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα αργήσει να φορέσει την φανέλα της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερα να παραχωρηθεί κάπου δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μάριος Σιαμπάνης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία

Όταν έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να παραχωρήσει τον Σιαμπάνη, αρκετές ομάδες από την Super League έδειξαν ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο διεθνής γκολκίπερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια Ελληνική ομάδα. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες πρόταση από Αγγλική ομάδα και τελικά αποδείχθηκαν αληθινές. Ποια είναι αυτή ; Φυσικά η Νότιγχαμ Φόρεστ που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Σιαμπάνης “πρόδωσε” την μεταγραφή του στον σύλλογο της Τσάμπινσιπ. Με ανάρτησή του στα social media και με τη φανέλα της Φόρεστ, ο Σιαμπάνης ουσιαστικά προανήγγειλε ότι θα συνεχίσει στην αγγλική ομάδα με στόχο να μπορέσει εκεί να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments