Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (10/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (10/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (10/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (10/8/19).

Κριός

Περιορίστε λίγο τα νέα φλερτ και τη διασκέδαση ώστε να μπορέσετε να αφιερωθείτε σε μια σχέση. Είναι μια καλή στιγμή για να αναζωπυρώσετε έναν έρωτα από το παρελθόν. Οι καινούργιες σχέσεις μπορεί να περιπλακούν και να έχουν δακρύβρεχτη κατάληξη. Βρείτε κάτι καινούργιο στην ήδη υπάρχουσα.

Ταύρος

Καθώς μαζεύονται γύρω σας οι απλήρωτοι λογαριασμοί και τα αναπάντητα μηνύματα, νιώθετε όλο και λιγότερο πρόθυμοι να αρχίσετε να βάζετε μια τάξη. Τα άστρα όμως λένε να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Βρείτε λίγο χρόνο σήμερα για να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθούν πολλές νέες ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Οι ιδέες θα ρέουν σαν νερό σήμερα αλλά κολλάτε στις λέξεις. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε με λόγια τα συναισθήματά σας, οπότε προσπαθήστε να τα καταγράψετε. Η μαγεία του να αποτυπώνετε τις σκέψεις σας με χαρτί και στυλό, θα σας αποκαλύψει ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων.

Καρκίνος

Χαλιναγωγήστε την αποφασιστικότητά σας σήμερα. Δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Αφήστε στο άλλο άτομο τον έλεγχο της κατάστασης. Αν δεν γίνει τίποτα μεταξύ σας, πάει να πει ότι δεν ήταν γραφτό. Προχωρήστε σε κάτι άλλο. Καλύτερα να μην το ρισκάρετε παρά να το μετανιώσετε.

Λέων

Όλος ο κόσμος απλώνεται μπροστά σας τώρα. Αν είστε έτοιμοι για μια αλλαγή στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, να ξεκινήσετε ένα καινούριο μάθημα ή να αρχίσετε ένα καινούριο σπορ, κάντε το. Θα έχετε τρομερή επιτυχία και θα ικανοποιηθείτε πλήρως αν κάνετε μια ανατρεπτική αλλαγή στη ζωή σας.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τις λέξεις – κλειδιά όταν κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο σήμερα. Γιατί να χάνετε το χρόνο σας με ακατάσχετη φλυαρία; Αφήστε την τεχνολογία να κάνει τη δουλειά της, όσο εσείς κάνετε τη δική σας.

Ζυγός

Αφήστε το μελόδραμα σήμερα. Με τους θεατρινισμούς θα τρομάξετε κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι. Το σύνθημά σας; Προσποιηθείτε μέχρι να το κάνετε να συμβεί στην πραγματικότητα. Παίξτε το άνετοι, άσχετα αν η καρδιά σας κοντεύει να σπάσει.

Σκορπιός

Ενστικτωδώς θέλετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Αλλά τα άστρα λένε ότι θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Μόλις σταματήσετε να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, θα περάσετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας.

Τοξότης

Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δίνει το σώμα σας. Μήπως αυτός ο συνεχής ενοχλητικός πόνος έχει αρχίσει να σας ανησυχεί; Μην χρονοτριβείτε άλλο και κλείστε ραντεβού με τον γιατρό. Το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Αλλά καλό θα ήταν να καθησυχάσετε το μυαλό σας ώστε να ασχοληθείτε με άλλα σημαντικότερα πράγματα.

Αιγόκερως

Βγείτε από το τέλμα που έχετε πέσει σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Αφήστε πίσω σας απωθημένα και συναισθήματα για κάποιον/α πρώην, σταματήστε να έχετε εμμονές με αγαπημένους/ες από το παρελθόν και απολαύστε την ελευθερία σας. Έχετε τόσα πράγματα να περιμένετε στο μέλλον.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό κάνετε τη μία διαδικτυακή γνωριμία μετά την άλλη. Αν αισθάνεστε καταβεβλημένοι, να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι. Απενεργοποιήστε το διαδικτυακό σας προφίλ και βγείτε έξω. Εκεί, στον αληθινό κόσμο, δεν θα αργήσετε να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ιχθύες

Αν αισθάνεστε αγχωμένοι, σημαίνει ότι δεν προσέχετε ιδιαίτερα την υγεία σας. Αφήστε χρόνο στο πρόγραμμά σας για να μην κάνετε τίποτα – απολύτως τίποτα. Ξαπλώστε στον καναπέ και κοιτάτε το ταβάνι. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και προγραμματίστε την επόμενή σας κίνηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments