Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Θέμα χρόνου η πώληση του

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Θέμα χρόνου η πώληση του
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αργά ή γρήγορα ο νεαρός εξτρέμ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Πριν λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Μπουζούκη να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ήλπιζαν ότι θα μπορέσουν να κάνουν το ίδιο και με το άλλο αστέρι της ομάδας. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι σε έξι μήνες μπορεί να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε αυτές τις περιπτώσει οι ομάδες προσπαθούν να ανανεώσουν τους παίκτες ή τους πουλάνε για να μη τους χάσουν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν συνεχίζεται κανονικά και ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει κανονικά τον νεαρό ακραίο επιθετικό. Μάλιστα, αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του συνόλου που θέλει να παρουσιάσει. Ωστόσο, όπως φαίνεται οι μέρες του Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό είναι μετρημένες. Ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αποχωρεί αργά ή γρήγορα

Ο Τάσος Χατζηγιβάνης φέρεται να έχει ψηθεί να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού. Στο παρελθόν το όνομα του έχει παίξει στο ρεπορτάζ πολλών ομάδων. Ο νεαρός φαίνεται πως έχει αρκετούς θαυμαστές στο Βέλγιο καθώς οι κορυφαίες ομάδες της χώρας παρακολουθούν την εξέλιξη του. Από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί λύση, ο Νίκος Νταμπίζας και ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “κόκκινου πρωταθλητή” ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα αποχωρήσει μέσα στον Αύγουστο από τον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι “πράσινοι” να είχαν μεγάλες αξιώσεις για τον παίκτη, αλλά οι προσφορές που θα έρθουν δύσκολα θα ξεπερνάνε το ένα εκατομμύριο ευρώ. Βέβαια αυτό το ποσό για τα δεδομένα της ομάδας μόνο μικρό δεν είναι, ενώ αν μπει και ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης τότε η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αν τελικά προχωρήσει το θέμα και ο Χατζηγιοβάνης αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για άλλη μια ποιοτική προσθήκη προς το τέλος των μεταγραφών όταν και οι τιμές στην αγορά θα έχουν πέσει. Αυτή τη στιγμή το τριφύλλι εκτός από τον “Χάτζη”έχει για τα άκρα της επίθεσης τους Μολό και Κολοβό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments