Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Ο πρώτος για ανανέωση στον Παναθηναϊκό

Γιάννης Μπουζούκης: Ο πρώτος για ανανέωση στον Παναθηναϊκό
Ο Γιάννης Μπουζούκης ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Μία εξαιρετική χρονιά έκανε φέτος ο Γιάννης Μπουζούκης, που μπήκε στα βαθιά με τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να… κολυμπήσει. Ο νεαρός μέσος, πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και μάλιστα ως βασικός, αφού σημείωσε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ και έχοντας μοιράσει μία τελική πάσα.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime, η σεζόν χάλασε προς το τέλος της και δημιούργησε προβληματισμό, λόγω του θέματος τραυματισμού που υπήρξε.

Συγκεκριμένα ο Μπουζούκης είχε αρκετές ενοχλήσεις τους κοιλιακούς-προσαγωγούς, κάτι που τον ταλαιπώρησε και τον ταλαιπωρεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως στην τελευταία απόπειρα που έκανε για προπόνηση πριν καμία εβδομάδα περίπου, στην πρώτη μεγάλη μπάλα τον «τσίμπησαν» οι ενοχλήσεις.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου και έναν… ποδοσφαιρικά στις πλάτες του δείχνει ότι δεν βιάζεται. Τόσο ο ίδιος, αλλά και η οικογένεια του έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους ξεκάθαρα προς τον Νίκο Νταμπίζα.

Έτσι η περίπτωση του αναμένεται να είναι από τις πρώτες που θα… κλείσουν και θα ανανεώσουν με τον Παναθηναϊκό, που θέλει να επενδύσει προφανώς πάνω του και για το μέλλον. Άλλωστε οι φετινές του απολαβές δεν είναι απαγορευτικές, αφού με τα μπόνους φθάνουν τα 80-90 χιλιάρικα (καθαρά). Υπάρχει πρόσφορο έδαφος…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments