Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (11/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (11/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (11/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (11/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε σχεδόν οποιονδήποτε για να κάνει αυτό που επιθυμείτε, οπότε γιατί να χαραμίσετε αυτό το εξαιρετικό χάρισμα στους συναδέρφους σας; Αναζητήστε το επόμενο αντικείμενο του πόθου σας και κάντε την πρώτη κίνηση. Χαμογελάστε, φλερτάρετε και απολαύστε αυτά που θα συμβούν στη συνέχεια.

  • Ταύρος

Θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση σε κάποιον/α καινούργιο/α αλλά την ίδια στιγμή δεν θέλετε και να το παρακάνετε. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον ενθουσιασμό και στην απελπισία – προσπαθήστε να μην την ξεπεράσετε.

  • Δίδυμοι

Η καλή σας ενέργεια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να παρακινηθούν οι φίλοι σας. Είστε μια ανάσα φρέσκου αέρα για αυτούς που αισθάνονται κολλημένοι στη ρουτίνα τους. Αφήστε τις ιδέες σας να ρέουν και δώστε τους μια ώθηση θετικής ενέργειας.

  • Καρκίνος

Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθήματα των άλλων. Μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να προσβάλλετε κάποιον/α με ένα σαρκαστικό σχόλιο. Οι νέοι άνθρωποι στη ζωή σας δεν έχουν συνηθίσει το χιούμορ σας, οπότε φροντίστε να είστε συντηρητικοί όταν εκφράζετε τις απόψεις σας.

  • Λέων

Ήρθε η ώρα να ζητήσετε να βγείτε ραντεβού από κάποιον/α ξεχωριστό/η. Μην αισθάνεστε νευρικότητα. Απλά σκεφτείτε μια χαλαρή δραστηριότητα και προσκαλέστε τους να σας κάνουν παρέα. Όσο λιγότερο το σκέφτεστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το κάνετε. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

  • Παρθένος

Μήπως αισθάνεστε αναποφασιστικότητα για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη ζωή σας; Κάποιες φορές η πίεση μπορεί να είναι πολύ μεγάλη και να μην μπορείτε να πάρετε μόνοι σας μια απόφαση. Ζητήστε την άποψη κάποιου που εμπιστεύεστε και στη συνέχεια ζυγίστε τις επιλογές σας και κάντε την καλύτερη. Μπορείτε να καταγράψετε τα υπέρ και τα κατά σε μια λίστα. Θα σας βοηθήσει.

  • Ζυγός

Σήμερα εξασκήστε τις ικανότητές σας στο φλερτ σε κάποιον/α που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος τόσο της δικής σας όσο και της δικής τους. Να είστε δεκτικοί και χαμογελαστοί. Ξεκινήστε μια χαλαρή συζήτηση μαζί τους και δείτε πού θα οδηγηθούν τα πράγματα.

  • Σκορπιός

Το να έχετε υπομονή θα σας βοηθήσει να βρείτε την αληθινή αγάπη. Αν προσπαθήσετε να βιάσετε τον θεό Έρωτα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να συμβιβαστείτε με κάποιον/α που δεν σας ταιριάζει. Ο έρωτας έχει τον τρόπο του να εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένετε. Οπότε σταματήστε να κοιτάτε συνεχώς το ρολόι σας.

  • Τοξότης

Το γέλιο δεν είναι μόνο το καλύτερο φάρμακο αλλά και ο καλύτερος τρόπος να φλερτάρετε. Την επόμενη φορά που το αντικείμενο του πόθου σας πει κάτι αστείο, βεβαιωθείτε ότι θα τους δείξετε πόσο το απολαμβάνετε με ένα καλό γέλιο. Θα το εκτιμήσουν.

  • Αιγόκερως

Σήμερα φαίνεται ότι ξεπροβάλλουν από παντού προκλήσεις . Μπορείτε είτε να σηκώσετε τα χέρια ψηλά και να παραδοθείτε, είτε να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια ένα προς ένα. Όταν προσεγγίζετε κάθε ζήτημα με ηρεμία θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεπεραστούν.

  • Υδροχόος

Σήμερα κάντε μια προσπάθεια να βιώσετε κάτι καινούργιο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην εξερευνάτε καινούργια μέρη ή να δοκιμάζετε νέες γευστικές εμπειρίες. Να είστε εφευρετικοί και πάρτε ρίσκα σε ό,τι και αν κάνετε. Οι άλλοι θα θέλουν να σας κάνουν παρέα στην αναζήτηση σας για το αναπάντεχο.

  • Ιχθύες

Το να σκέφτεστε διαρκώς πόσα σας χρωστούν οι άλλοι δεν είναι παραγωγικός τρόπος για να περάσετε τη μέρα σας. Ακόμη και αν δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κάθεστε να μετράτε αυτά που δικαιούστε ως αντάλλαγμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments