Αθλητισμός

Νίκος Βέργος: Προτάθηκε και απασχολεί τον Ατρόμητο

Νίκος Βέργος: Προτάθηκε και απασχολεί τον Ατρόμητο
Νίκος Βέργος: Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, ο Ατρόμητος δεν θα έλεγε "όχι" στον δανεισμό του Έλληνα φορ.

Νίκος Βέργος:  Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει προταθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου στον Ατρόμητο. Όπως αναφέρεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας, ο Παναθηναϊκός οδεύει στο να παραχωρήσει ως δανεικό τον Έλληνα φορ, με τον Ατρόμητο του Γιάννη Αναστασίου να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, καθώς αναζητά ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Ο Νίκος Βέργος έχει ξεκινήσει αρκετά καλά φέτος, σκοράροντας δύο φορές στα φιλικά της Ολλανδίας, κόντρα στη Φέγενορντ και τη Μπέρσχοτ, ωστόσο το τριφύλλι επεξεργάζεται την περίπτωση απόκτησης φορ, κάτι που εάν γίνει, θα μειώσει αρκετά τον προσφερόμενο χρόνο συμμετοχής στον Βέργο. Οπότε, οι πράσινοι κλίνουν στο να τον παραχωρήσουν ως δανεικό, ώστε να λάβει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Τα δεδομένα για τους υπόλοιπους “πράσινους”

Παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στον Παναθηναϊκό προχωρούν και τις υποθέσεις των παικτών που έχουν τεθεί στη λίστα για δανεισμό, προκειμένου να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στο Κορωπί από το επόμενο καλοκαίρι. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί, ο Αργύρης Καμπετσής δεν βρίσκεται στο γκρουπ των παικτών για τους οποίους υπάρχουν σκέψεις παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αναμένεται να δοθεί δανεικός από τους «πράσινους» στον Πανιώνιο, με το θέμα του νεαρού να έχει ουσιαστικά κλειδώσει. Παράλληλα, οι πράσινοι σκέφτονται και την περίπτωση παραχώρησης του Νίκου Βέργου, με τον Ατρόμητο να κάνει την εμφάνισή του ως προοπτική. Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Άντερσον Κονάν, οι πιθανότητες παραμονής του στο ρόστερ είναι μεν περισσότερες, όμως η υπόθεσή του δεν αλλάζει τον σχεδιασμό. Είτε ο Κόναν παραμείνει στο ρόστερ (το πιθανότερο σενάριο), είτε όχι, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για φορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments