Ελλάδα

Ρόδος: Πέθανε μετά από λογομαχία για ξαπλώστρα

Ρόδος: Πέθανε μετά από λογομαχία για ξαπλώστρα
Ρόδος: Σε λεκτικό καυγά είχε εμπλακεί ο 65χρονος πριν υποστεί καρδιακό επεισόδιο, το οποίο του στοίχισε τη ζωή.

Ρόδος: Η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο 65χρονος άνδρας σε κεντρική παραλία της Ρόδου. Ο θανών είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα, είχε καυγαδίσει λεκτικά με τουρίστες (άγνωστη μέχρι στιγμής η ταυτότητά τους) σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Ροδιακή”. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο άτυχος άνδρας παρενέβη σε λογομαχία με τους τουρίστες που αρνήθηκαν να πληρώσουν για τις ξαπλώστρες που είχαν νοικιάσει το μεσημέρι της Παρασκευής και μια από αυτούς φέρεται να τον χαστούκισε.

Ο 65χρονος απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, αλλά έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε άμεσα. Ωστόσο, είχε ήδη ξεψυχήσει, πιθανότατα από ανακοπή αν και αυτό θα ξεκαθαριστεί από τη νεκροτομή. Η σύζυγός του κατέθεσε μήνυση και ζητά να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες για τον θάνατό του και σε ποιους.

Προ ολίγων ημερών, η Ρόδος συγκλονίστηκε από τον πνιγμό δύο κοριτσιών από τη Γαλλία, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους όταν πνίγηκαν ενώ έκαναν μπάνιο. Τα θύματα της τραγωδίας βρίσκονταν στο νησί για διακοπές μαζί με την τρίτη αδελφή τους. Οι δυο άτυχες νέες, ηλικίας 19 και 16 χρονών, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Η οικογένεια ήρθε στο νησί για διακοπές μαζί με τα άλλα δύο παιδιά τους, από τη Γαλλία. Εκτός τα δύο κορίτσια που πνίγηκαν, στο ξενοδοχείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα οι γονείς, η μία μεγαλύτερη αδελφή τους και ένα μικρότερο κορίτσι ηλικίας μόλις 10 ετών. Από τις επίσημες μαρτυρίες προκύπτει ότι η εξαμελής οικογένεια είχε γευματίσει κανονικά λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι. Από το τραπέζι του εστιατορίου αποχώρησαν λίγο μετά τις 15.30. Στη συνέχεια πήγαν στα δωμάτιά τους.

Αμέσως μετά τις 17.00 όμως, οι δύο από τις 4 αδελφές πήγαν στο χώρο της πισίνας. Κατά τη διάρκεια του χρόνου που μεσολάβησε, οι νεαρές έφαγαν γλυκά και άλλα σνακ από μπουφέ που υπήρχε στο ξενοδοχείο, όπως προκύπτει και από τις κάμερες ασφαλείας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις πισίνες. Τα κορίτσια επειδή δεν ήξεραν κολύμπι, προτιμούσαν την πισίνα με βάθος 1 μέτρο και 20 εκατοστά. Λίγο μετά τις 18.10 έφτασαν εκεί. Όμως δυστυχώς, δεν βρήκαν ελεύθερη ξαπλώστρα στην πισίνα αυτή και πήραν μια απόφαση που αποδείχθηκε μοιραία.

Αναγκάστηκαν να πάνε στην αμέσως μεγαλύτερη, το ύψος της οποίας ξεπερνά τα 2 μέτρα. Εκεί, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, αφού μπήκαν μέσα, εκτιμάται ότι πανικοβλήθηκαν όταν έφθασαν σε σημείο που δεν πατούσαν τα πόδια τους στον πάτο και τότε δυστυχώς σημειώθηκε η τραγωδία. Η μία προσπαθούσε να σώσει την άλλη και δυστυχώς επήλθε το μοιραίο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments