Lifestyle

Μάιλι Σάιρους: Χώρισε και το γιορτάζει με την Κέιτλιν Κάρτερ

Μάιλι Σάιρους: Χώρισε και το γιορτάζει με την Κέιτλιν Κάρτερ
Μάιλι Σάιρους: Η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε πρόσφατα και αποφάσισε να βγει έξω να ξεσκάσει.

Μάιλι Σάιρους: Η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ χώρισαν και όπως φαίνεται αποφάσισαν να… πνίξουν τον πόνο τους στα νερά της λίμνης Κόμο.  οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές και σύμφωνα με το ΤΜΖ που παραθέτει φωτορεπορτάζ δείχνουν να το… διασκεδάζουν στην πισίνα του ξενοδοχείου που τις φιλοξενεί.

Ο χωρισμός της Μάιλι μόλις ανακοινώθηκε ύστερα από μία δεκαετή περιπετειώδη σχέση και έναν εννιάμηνο γάμο με τον Κρις Χέμσγουορθ. Από την άλλη πρόσφατα χώρισε και η Κέιτλιν από τον Μπρόντι Τζένερ, γιος της Κέιτλιν Τζένερ, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν.

Μάιλι Σάιρους: Δεν συμπλήρωσε ούτε χρόνο με τον αγαπημένο της

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει πριν καν συμπληρώσει έναν χρόνο γάμο αν και η σχέση τους με τα on και off της, χρονολογείται τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία.  Εκπρόσωπος της ποπ σταρ δήλωσε στο People Mag, ότι «ο Λίαμ και η Μάιλι συμφώνησαν να απομακρυνθούν αυτό το διάστημα… Αποφάσισαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, ενώ και οι δυο τους δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στους εαυτούς τους και τις καριέρες τους.

Παραμένουν αφοσιωμένοι “γονείς” για όλα τα ζώα που έχουν. Παρακαλούμε σεβαστείτε τη διαδικασία και την ιδιωτικότητά τους».Τα νέα έρχονται λίγο μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της τραγουδίστριας στο Instagram, όπου φαίνεται να μην φοράει το γαμήλιο δαχτυλίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments